Olay şu 3 yıldır evliyim 3 yıl içinde evimin yatak odasında defalarca toplu iğne buldum benim kullanmadığım bir iğne çok iyi biliyorum yastığıma batırilmiş hatta afedersiniz g.t bile battı yatarken ne zaman gelseler görümcem kaynanam buluyorum evde eşimle olan ilişkim bitti artık anne baba vasfı var saygı yok sevgi yok en son dayanamadım babama ve erkek kardeşime durumu açtım babam da bir din adamıyla görüştü bu adam ne para istiyor ne pul kuranı kerim ve namaz tesbihi su ile bakıyormuş adam bizi tanımıyor ve bizim ayrılık eşiğine gelip kaynanamın beni hiç istemediğini başka bir kız düşündüğünü ve eşimin teyzesi ya da halasiyla birlikte bizim gecimsizligimiz için sürekli kavga halinde olup ilişki yasayamamiz için yapmış ve ben eşime ne zaman yaklassam eşim istemiyor artık bende soğudum istemiyorum buna benzer hayatımın bütün olaylarını akışıyla anlatmış adam eşime açmış babam konuyu o da adamın verdiği suyu yaladı yuttu içti yıkandı bile ama ben Allah'a inandığım için yapmadım kaynanama ayrilicaz artık yürümüyor diyorum siz bilirsiniz diyor eşime sordum başka kızı mı istiyodu diye o da bilmem hatırlamıyorum diyor kafayı yedim artik nasıl insanlara bulastim böyle