0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından
Kızlar şehirlerarasi uçak yolculuğunda uçağa bir yerden bir yere yiyecek falan alıyorlar mı mesela annem Antep'ten yanıma İstanbula gelecek salça getirmek istiyor ama uçağa alırlar mı onu bilmiyoruz bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba 

9 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından
Bilen yok mu kızlar 
(1,742 puan) tarafından
Bagajda alırlar ama yanına kabin bagaja almazlar
(484 puan) tarafından
Kabin bagajına çoğu zaman bakmıyorlar bile o zmn almazlar mi içeri
-Reklam-
0 oy
(129,536 puan) tarafından
Normal bagaj hakkin varsa alirlarda ucak icine yasak alamazsin
(484 puan) tarafından
Normal 45 kilo bagaj hakkı 24 kilo el bagaj hakkı var alırlar mı yani
Olamaz oyle sey 24 kg el bagajo olmasi imkansiz el bagaji 8 ve 10 kg max 10 dur normal bagaja versin ama el bagajona vermesin atarlar cope
(12,536 puan) tarafından
Sanirim bikac bilet var tek bilet degildir o kiz
Olabilir
(484 puan) tarafından
Üç kişiler canım teki 8 kilo 24 kilo yapıyor
0 oy
(801 puan) tarafından
El bagajı olarak bence alyrlar çünkü diğer bagajda fırlatarak atıyorlar ve patlama ihtimali var diye almazlar el bagajı olarak alabilir diye biliyorum 
(801 puan) tarafından
Yine de orda sorsnlar cnm blsalca el bagajı olacak diye
Eskisehirden belcikaya defalarca salca goturdum salca sivi sayiliyo el bagajinda gorurler ve direl cope atarlar normal bagaja verilmeli
(801 puan) tarafından
Bilmiyorum ben hiç goturmemism diyorum ya orda dartiyorlar orda ki güvenlikçi ye sorsunlar almazlarsa ordan yakınlarına teslim etsinler
Neden teslim etsin yakinina direk bagaja koyar goturur el bagajina konmaz
(801 puan) tarafından
O zaman öyle yapsın cnm
0 oy
(15,633 puan) tarafından
Uçak içine kesinlikle almazlar. Bagaja iyice paketleyip koyabilirsiniz. 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
El bagajinda asla almazlar normal valizin içine sarıp koysun bide plastik kapta getirsin cam kırılabilir el bagajinda çöpe atarlar sakin oraya koymayin
0 oy
tarafından
O tür şeyler uçak içine el bagajına alınmıyor. X-ray den tespit edilip çıkarılıyor ve çöpe gidiyor.

Diğer bagaj ile sıkıntı olmuyor oraya vereceğin valizin içine güzelce strecleyip koyabilirsin
0 oy
(12,536 puan) tarafından
Sen en garantisi hangi havayoluysa ara oraya sor canim onlar net bilgi verirler sana. Bizde scooter getirdik mesela alirlar almazlar sordum yanimiza aldik el bagajina
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Alırlar bende memleketimden gelince sığmayan erzaklarimi el bagajında geçiriyordum 
0 oy
(405 puan) tarafından
El bagajında direk çöpe atıyorlar benim başıma geldi o yüzden biliyorum..güzelce sar uçak altı bagaja koy 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
+1 oy
6 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
6 Aralık 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 213 göst.
27 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde BetusMoms (3,387 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,856 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...