0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (465 puan) tarafından
Güzel kokulu deterjan yumuşatıcı önerisi olan var mı?  Kullandığım deterjandan ve yumuşatıcıdan son zamanlarda memnun değilim.

6 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Koku zararlı ne gerek var ki. Kokusuz doğal olması lazım. Ben minoris kullanıyorum. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebekler için yumuşatıcıyi kesinlikle onermiyor uzmanlar cilt sağlığı açısından aslında biz yetişkinler içinde aynı şey geçerli fakat hele bebeklere bizden on kat daha tehlikeli.. ben deterjan kullanmıyorum beyaz sabunu rendeleyip deterjan olarak kullanıyorum hem leke kalmıyor hem daha hijyenik bana göre 
(465 puan) tarafından
Başlarda bende sabun kullanıyordum ama makinede sorun mu var anlamadım köpüğü gitmiyor elimde defalarca suda yıkamam gerekiyordu
tarafından
Makine suyu az alıyordur belki makine su alırken sende hortum vb biseyle su ekle
(13,796 puan) tarafından
Sabun tozu normal.deterjan gibi değil daha az eklemelisin makineyi tikayabilir yoksa ben duru granül kullanıyorum onu bile kendi ölçüsünde koymuyorum
(465 puan) tarafından
Makine 7 kiloluk makinenin yarısı kadar anca gelir çamaşır anlamadım gitti
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Ben çocuklara sabun rendeleyip içine su koyup krem gibi oluyor onu kullanıyorum hem doğal hem güzel kokuyor bana göre 
(7,793 puan) tarafından
Aşko iki buçuk litreye bı tane sabun rendeliyorum içine katıyorum sabunu sonra su koyup calkaliyorum göz kararı koyuyorum ben ya bir buçuk fincana denk geliyor hemen hemen
(465 puan) tarafından
Bende yapıyordum sabun kullanıyordum ama makinede köpük gitmiyordu elimde suda geçirmem gerekiyordu öyle çok da kullanmadım iki parmağımın arasına geldiği kadar tatlı kaşığı kadar bile yapmıyor anlamadım makine 7 kiloluk içine attığım çamaşır aşırı da değil yarım makine anca
(7,793 puan) tarafından
Yoğun yapıyorsun ozaman canım yoğun olduğunda sabun öyle oluyor
tarafından
Ay çok sağol sekerim inşallah güzel temizler
(7,793 puan) tarafından
Temizliyor canım
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Bebek icin önce siveno nun deterjanını almıştım şimdi baproy markasına geçtim tamamen doğal içerikli ve kokusuz. Memnunum ben sadece fazla miktarda kurumuş kaka lekesi çıkmadı ama onu normal deterjan da çıkaramazdı muhtemelen.

Yetişkin olarak da eva green mıydı green clean mıydı tam hatirlayamadim o markanın deterjaninikullaniyordum bitti tekrar alamadım viking marka vegan diye onu aldım şimdilik.

Yumuşatıcı asla kullanmıyorum çok zararlı sağlık icin
0 oy
(10,479 puan) tarafından
Ben bebetolara bir süre Dalin deterjan kullandım çok güzel kokuyordu yumuşatıcı dalindi. Sonra dalan granül kullandım yumuşatıcı bingo soft kullandım üstünde Bebek resmi olandan. Şimdi bizim deterjan la yikiyom Ariel aldım bu ay lekeler cikmiuo diye yumuşatıcı yumoş amber 
0 oy
tarafından
Yumuşatıcı kullanmıyorum. Şokun bebeland sıvı deterjanı i kullanıyorum hem fiyatı uygun hemde kokusu iyi 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 819 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 598 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
1 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,108 cevap

43,181 kullanıcı

Kategoriler

...