0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar diyelim ki sütüm gelmedi ilk aşamalarda ,mama takviyesi mi yapmam gerekir.ilkinde yanlış hatırlamıyorsam 1hafta gelmedi galiba sıkıntılarim vardı .

Olmaması için neler yapılır.

Gene olacağı varsa oluyorda önlem amaçlı ne yapilmali

7 Cevaplar

0 oy
(359 puan) tarafından
Mama verebilirsin sık sık beslenmeli 
tarafından
İnşallah gelirde olmazsa öyle yapayim
(359 puan) tarafından
İnşallah sezaryen doğumda biraz geç gelebiliyo stres yapma sütüm gelmicek düşüncesini de at kafandan
tarafından
Sağol canım ya çok sağol
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yenidoğan sarılık beslenemeden kaynaklı oluyur genelde sütun gelmezse mama verebilirsin sütun gelene kadar
tarafından
İlk bebeğimde gelmemişti önlem almak istiyorum şimdiden az bı zamanım kaldı cunku
0 oy
tarafından
Sağma makşnası ile sağ bbol bol göğüslerini ki süt insin duş alamazsan bile göğüslerine sıcak havlu koy yada sadece göğüslerini yıka içyşne gelmezse kaşık biberon ile mama ver yada şırınga ile biberon kullanma canım 
tarafından
Duş iyi geliyor degilmi
tarafından
Evet canım
tarafından
Çok sağol canim
0 oy
(10,462 puan) tarafından
Bol bol emzir emzdlirdikce sütun gelir hemşireler saat başı uyandır emzir 2 saat ye bir uyandır emzir diyolar. Sütün tam gelmezse önce emzir sonra şırınga ile mama takviyesi ver direk biberon meme reddini tetikliyor 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim gec geldi hem emziriyordum hem mama veriyordum hem sagiyordum sutumu insin hemen diye 
0 oy
tarafından
Sarılık olmaması için hepatit b aşısı yaptırmamanz gerekiyor. Yapiosaniz aşıları sık sık beslenmelisinz. Sutunuzn gelmesi için de sıcak havlu kompleksi yapın ve sıcak duş alın bol emzirin kısa sürede gelecektir 
tarafından
Canım daha doğum yapmadimda az kaldı doğumuma ondan bilgi amaçlı öğrenmek istedim sizlerden.cok sağol canım yorumun icin
tarafından
Rica ederim kuzum rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin.❤️
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Aç kalmaması lazım canım sütün yoksa mama ver şimdilik ama kendi memeni de pompayla sağ süt üretimini artır 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 534 göst.
16 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde A.i.l.e (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu

411,085 soru

12,373,802 cevap

42,647 kullanıcı

Kategoriler

...