0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Böyle birşey var mı varsa nasıl alacağım başka bu tarz para verilen bir şey var mı doğum parası felan

8 Cevaplar

0 oy
(9,625 puan) tarafından
Süt parasını sigortalı değilsen eşin alir dogum parasını sen pttden alabiliyosun kaymakamliktan bacvuru yapılıyo 1 kere alınıyo 
(2,048 puan) tarafından
Farkli oldugunu anlamssnki yazını duzeltmsn :D hihi sen haklisin
(9,625 puan) tarafından
Yazımı düzeltmiş olsaydım orda ne zaman düzeltildigi saat yazardı bi akıllı sen değilsin okuduğunu anlamiyosun sonrasında ne okuduğunu hatırlamıyosun,sıcaklar seni de etkilemiş belli
(2,048 puan) tarafından
Tamam tatlim en hakli sensin tamam sakin
(6,046 puan) tarafından
Snny eğer yazısında düzenleme yapmış olsaydı bu yazısının köşesinde yazardı. Okuduğunu anlayamamış olabilirsin. Ama bunu kabul etmeyisin biraz komik. Aaa evet yanlış okumuşum pardon deyip geçmek inan zor değil
(9,625 puan) tarafından
Ay Allah bin kere razı olsun acikladigin icin ya bide anlamayanlara böyle laf anlatmaya çalışıyoruz,komik olanı da haklıymış gibi tavır sergilemesi
-Reklam-
0 oy
(148 puan) tarafından
doğan çocuğa çıkartacağınız tc no ile aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne basvurursan ilk çocuksa 300tl, 2. çocuksa 400tl 3 veya sonrasi çocuksa 600tl 2 ay sonra pttye anne adına yatırılıyor. Bu yardim ilk çıktında çocuğa çeyrek alinabiliyordu,parasi artmayan tek yardım bu.
(210 puan) tarafından
Hiç vermesin daha iyi
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Sut parasi dogum yaptığın hastaneye soyliceksn onlar basvuryor sonra esin gidip pttden alck biz ole almstik hem sut hem dogum parasi
0 oy
tarafından
Doğumun özelde olduysa onlar başvuruyor senin adına sen sadece 40.gun sonra pttye gidip cekiyorsun devlette doğum yaptıysan e devletten sen basvuruyorsun
(2,262 puan) tarafından
E devlette nasıl oluyo canım
tarafından
Hastanede söylemişlerdi e devletten başvuruluyor diye detayını sormadım ben özelde dogum yaptığım için onlar başvurdu benim yerime
(16,898 puan) tarafından
Devlette yapıyor başvuruyu.
0 oy
(625 puan) tarafından
Bende 26 haftalığım sağlıkocağı hemşiresi bana 29 haftalık olunca gel süt girişi yapıcaz dedi 400 TL veriyorlar dedi bakalım 
0 oy
(2,745 puan) tarafından

300 tl cik cik cik 

:D Dalga değil de ne bu ben ülkenin ekonomisine enflasyon oranına bile anlam verdim . Ama bu doğuran kadınlara yardım diye verdikleri 300 tl yi anlamadım asla . Ya bari 10 bin tl versinler de beşik alamayanlar alsın araba alamayanlar alsın.  Bebek masraflı 300 tl ne ya

(210 puan) tarafından
En az bir asgari ücret verilmeli
(2,745 puan) tarafından
Aynen öyle
(210 puan) tarafından
Anca kendi cepleri dolsun seni beni düşünen kim ki
0 oy
(2 puan) tarafından
İstanbuldaysan bebek esyalarida getiriyolar
0 oy
(193 puan) tarafından
İkisini de veriyorlar