0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya delirecem bu motor beni delirtecek böyle bir ses yok ya .sanki sanarsin ralli yarışı yapilio.hergun gün içinde 20 kere zaril zaril ses yaparak geçio demin çocuk sese bı çığlık attı aklı çıktı uykudan uyandıran cinsten .ben bunu nere şikayet edebilirim ilgilenirler mi.kucuk şehir ötüyor mübarek zaril zaril bıktım bıktım bıktım 

1 cevap

0 oy
(9,612 puan) tarafından
Heryer trafik polisi dolu ve onlara bise yapılmıyo bende bunu anlamıyorum 
tarafından
Burda yok malesef olan yerde de bişey yapmiyolarsa nolacak bilmiyorum .napacam ben :((
(9,612 puan) tarafından
Yapmiyolar canim normalde egzozlara takılan şeyler yasak yani işte şu ses çıkaran şeyler,bigün polislerin olduğu yerden geçerken yanımızdan 2 3 araba onun peşine bi kaç motor egzoz patlatarak geçti polislerde bakti öyle ne bi çevirme ne bi ceza hic bise yapılmadı,bu tür şeylere para cezası değil caydırıcı ceza gelmesi lazım araç bağlama gibi yani yapana ceza değil direk arabayı motoru her neyse al elinden çünkü yasagi zaten var öyle şeyler taktırmanın,canın bekçi falanda mı yok onlarda ceza yazma yetkisine sahip,demekki onlarda bise demiyorlar
tarafından
Evet yasak canim biliyorum da yani demekki görmezden geliyorlar.bekcinin hiç bu caddeden geçtiğini görmedim canim valla .nezaman görsem ya markette alışveriş yapıolar yada biyerde çay ictiklerini gördüm günahları boynuna sessiz kalanların.aksam çocuk sıçradı resmen çok üzüldüm nasıl çığlık attı .sanki insanın icinden geçiyorlar ben bile boşlukta korkuyom.esime diom hiç oralı olmuo anca küfür edio uzaktan
tarafından
Cimer geldi aklıma sonuç alabilirmiyim ordan canim oraya yazsam bilgin varmi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
26 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pamuk şekeri (1,563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 816 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (35,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,730 soru

24,405,099 cevap

350,445 kullanıcı

...