Bizimki kız güzeli ☺️☺️☺️ başına başörtü orttuk ne güzel oldu peşi kız olur diyolar ahhjahaaha bitane resim buldum ama burda daha küçüktü şimdi 2 yasina giricek ☺️☺️
Benim kızım erkeğe benziyordu. Herkes büyüdüğünde yakışıklı olcak diyordu saçları da yoktu.
Benim oğlumu her gören kız gibi diyor büyümüş iki yaşında daha da kız diyorlar erkek elbiselerini giydirmeme rağmen
Uyku numarası yapıyo minnoşum
Benim oglani ne hikmettir amcalar teyzeler bakiyo kiz mi allah bagişlasin deyip gidiyo
Hep kızına yakışıklı diye severdiler bazen kara erkeklerde çok yakışıklı olacak derlerdi bir kere kuryeci eşime abi oğlun aynı sen demişti birde saclarida bir türlü uzamiyirdu gerçekten erkeklere çok benziyordu üst kata teyze kaç defa kız kıyafetleri giydirme yakışmıyor diye güya şaka yapıyordu en son dedim tamam getir torunun kıyafetlerini artık musabin kıyafetlerini giydirecem ben öyle diyince bir daha öyle demedi herkes arkası oğlan dedi sonra oğlum oldu herkes onada ne kdr sarışın güzel bir kız dediler sürekli güzelim diye sevdiler kızlara çok benziyordu uzun sarı saçları fındık burnu herkes kız sanıyordu bakalım arkası ne gelecek
Benim kız herkes erkek mı diye soruyor saçımız yokta :)) önler var bide 7 ay karnımda erkek denildi sadece 1 Dr kız demişti kız cıktı :) arkası erkek dıyorlar ama Allah bilir
1,497,997 soru
24,470,414 cevap
355,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın