0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar ilk defa ağda kullanıcam ama makinede mi eritme daha iyi olur baska şekil mi tam bilmiyorum kusura bakmayın bir de bana marka onerirmisiniz

6 Cevaplar

0 oy
(6,708 puan) tarafından

image

ben bundan kullandım kol bacak çok güzel alıyor ve kolay ama bikini bölgesine olmuyor yada ben yapamadım bilmiyorum

(886 puan) tarafından
Isıtma nasıl oluyor makine ile mi
(6,708 puan) tarafından
Aynen kutu gibi olan ağda onu makinaya koyuyorsun fişe takip ısıtıyorsun sürme başlığıda var zaten yuvarlak olan bezi sürüp bezle çekiyorsun
(886 puan) tarafından
Kaç dakikada ısınır ben 15dk ısıtamadim
(6,708 puan) tarafından
25 dk da ısınıyor ondan sonra fişten çekme hep fiste kalsın
(886 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kartus agdaysa makinesinde daha kolay oluyor ama biraz gec eritiyor makineyi onceden acman gerek agdaya oturmadan epey once yani 

.ben onla ugrasmiyodum yaparken kucuk kahve ketillarindan aliyodum suyla 5 dkda eriyodu hizli hizli yapiyodum sogudukca hemen isitiyodum ketilda bi bezle tutuyodum elim yanmasin die
(886 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Boncuk ağda benim için pişmanlık. En iyisi roll on ağda .
(886 puan) tarafından
Rollon kartuş mu oluyor
(1,912 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(5,229 puan) tarafından
Kartuş ağda alacaksan sesu ağdadan al kol bacak komple alabilirsin koltuk altına iyi gelmiyor yakabilirsin bikini de yakabilirsin bikini ve koltuk altı için Kalıp ağda var Onu alabilirsin ya da kavanoza Adası alabilirsin ya da boncuk ağdası makinen yoksa bu ağdaları salça kutusunda eritebilirsin sıkıntı olmaz
(886 puan) tarafından
Kartuş ama makine ile eritmeye kalktım 20dk taktım ısınmadi kuzeniminkine baktım ama olmadı neden anlamadım
(5,229 puan) tarafından
Salça kutusuna su koy onun içinde erit makinanı da tak ısınsın suda eriyenide sonra koy ağda makinesine ağda yap Evet bazı makinalar var çok geç eritiyor
(886 puan) tarafından
Çok mu sıcak su olsun
(5,229 puan) tarafından
Kutunun içine sıcak su doldurup kaynatın kutuyu da içinde beraber kaynatın
0 oy
tarafından
Makine kullanırsan daha iyi olur ugrasmazsin
0 oy
(9,108 puan) tarafından
En güzeli hazır yapışkan ağda. Elinle ısıt yapıştır çek..oh mis. Ama imkan varsa lazer ennnnnnnn ennn ennnn güzeli 
(886 puan) tarafından
İmkan var da güvenemiyorum bazıları yakıyor dediler
(9,108 puan) tarafından
İşte araştırıp gideceksin canım. Bikac seans sonra bile hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik diyeceksin. Ben öyle çok tüylü biri değilim normalde de ama lazer çok büyük rahatlık gerçekten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
8 cevap 194 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
27 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,644 puan) tarafından soruldu

411,412 soru

12,384,575 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...