0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Eşim ailesiyle görüşmüyor, ailesinin bana ve anneme yanlışları oldu ve hatalarını anlayıp düzeltmiyorlar bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorlar biz kabul etmedik ama şöyle bir sorun var, eşim her ne kadar da bana hak verse ailesini özlüyor bende üzüldüğünü görüyorum bu durumda ne yapardınız 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç karışma eğer sen ara görüş vs dersen sana ve annene yaptıklarını kabul etmiş olursun madem Bi tepki koydunuz anlayana kadar surdurmeniz gerekiyor
(145 puan) tarafından
Görüş demiştim ama eşim görüşmüyor zaten, sana yapılanı kabul edemem diyor, annesi bir ara bana dedi yıllarca sürdürün o zaman dedi, bende sürdüren sizsiniz hatalı olmanıza rağmen siz bilirsiniz dedim görüldü atmıştı daha konuşulmuyor, hatayı anlayacak tip değiller
tarafından
O zaman evladından ve torunundan mahrum kalsınlar bu arada eşine sahip çık sıkıca sarıl her erkek esinin arkasında durmaz annesi söz konusu oldugunda
(145 puan) tarafından
Evet farkındayım Allah razı olsun ondan bu tür konularda hep arkamda, bende onun yanındayım ama anne babası tepkili işte oğulları karısının arkasında diye, işleri zorlaştırdılar pireyi deve yapan insanlar, ve ben ne hata yaptım diyebiliyorlar hala
tarafından
Bosver uzak olmak en iyisi aslında öyleleri ara bozup yuva yikar
(145 puan) tarafından
Haklısın, amaç o zaten
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Koca adam ailesini özlüyorda o ana baba nasıl evladını özlemşyor 

Ne kadar egolu,merhametsiz insanlarmış
(145 puan) tarafından
Gerçekten de dediğin gibiler buz gibi insanlar ve inanılmaz kibirleri var, şefkat merhamet sevgi hiçbirini göremiyorum, oğluna karşı da öyleler, eşimi aşırı kıskanıyor benden de annemden de kıskanıyor iyi geçiniyor eşim annemle de, saçma sapan davranıyor işte
(14,420 puan) tarafından
Ailesi hakkında yorum yapma,zaman bırakın
Allah hidayet versin ne diyim
(145 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(5,131 puan) tarafından
Tamda bizim durum arada gidiyor cocukla beraber 1 2 saat otutup geliyor ben karismiyorum zamanlada zaten kizginliklari geçiyor 
(145 puan) tarafından
Ne kadar sürede geçti sizinki, sizinle muhattap olmuyorlar mı
(5,131 puan) tarafından
Ben onlarla muhattap olmuyorum canim alismislar birbirlerine agzina geleni sayip 1 2 ay kus kalip sonra hicbirsey olmamis gibi davranmaya 3 ay oldu ben gitmiyorum esimde ayda 1 gidip 1 2 saat oturup geliyo
(145 puan) tarafından
Anladım canım bizim de 1 yıl oldu görüşmüyoruz, hatalarını anlamıyorlar soğuk insanlar aramazlar bile, nadir ararlar arada oğullarını, onda da sorun yokmuş gibi konuşmaya çalışırlar eşim en son sert tepki koydu daha aramıyorlarda tuhaflar hakkımızda hayırlısı
(5,131 puan) tarafından
Aynen cnim hakkimizda hayirlisi
0 oy
(18,169 puan) tarafından
Bu konuyu bu kadar çok post açacak kadar kafaya takmazdım. Eşinin görüşüp görüşmemesi onun kararı üzülüyorsa gidip görüşebilir ayrıca karşı taraf hatasını hiç bir şekilde kabul etmiyorsa bence de görüşmesin zaten. Bu aslında eşe yapılan bir saygısızlık değil kayınvalide kayinpeder için diyorum geline değer vermiyorsa bu doğrudan oğluna değer vermemektir veya tam tersi gelin kv ve kp e saygısızlık yapıyorsa bu eşine yaptığı saygısızlıktır. Arada sorun varsa da görüşmemek en iyisidir 
(145 puan) tarafından
Bu konuyu sende yaşasaydın emin ol kafaya takardın, bir yandan sana haksızlık ediliyor bir yandan annene laf geliyor, bir yandan eşin seni tutuyor ama anne baba sevgisi göremiyor üzülüyor görüyorsun zor durum Allah kimseye yaşatmasın, ve evet oğullarına da değer vermiyorlar, bir gün aramış eşimi, benimde ailem bana neler yaşattılar ama yine de görüştüm demiş, yaptıklarını hak sanıyor
(18,169 puan) tarafından
Kötü niyetle yapılmış bir yorum olarak algılamış hemen savunmaya geçmişsin. Ailesi hayatının içinde olmaya çalışan bir eşe sahibim ve benim eşim senin eşin kadar gerçekleri göremiyor. Anne babasından uzak kalması o kadar da kotu bir durum değil bu kadar kotu insanlarla barışsa üç gün sonra buraya kaynanam yüzünden sorun yaşadık diye post açacaksın sen bu küslüğe şükret diyorum yine de sen bilirsin
(145 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu