0 oy
102 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (56 puan) tarafından
Hanımlar İstanbul'da Bebeğimizle gidebileceğimiz şöyle temiz bir plaj var mı bildiğiniz yakın zamanda gidip de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Istanbulda şile hariç gidilecek plaj mi varmış hani nerde bende yerimi alayim surda :))))
tarafından
Oraları suriyeliler bastığı için artık gidilmiyor
(12 puan) tarafından
Silivride Suriyeli yok avcilarla karıştırıyorsun galiba
tarafından
3 gün önce oradaydım
(12 puan) tarafından
Ya arkadaşım ben yıllardır silivride yaşıyorum Suriyeli sayısı parmakla sayılır.herseyede muhalif olmak zorunda olmayın ya Türk u de Suriyeli sayar oldunuz heralde Selimpasayi bilmem ama silivri merkezde Suriyeli 10 taneyi geçmez yok çünkü yıllardır 1 tane bile görmedim hergun de sahildeyim
tarafından
Asıl sen bilip bilmeden konuşma silivrinin neresindesn bilmiyorum benim gördüğüm yer merkez tarafı değil ismen bilmiyorum oranin adini fakat Suriyeli sayısı azimsanmayacak kadar fazlaydi ikametlerine bakmadım oraya yerlesmisler mi yoksa gezmeye mi gelmişler cehennemin dibine kadar yolları var
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Riva var elmas burnu sariyer var fiyattta sariyer 400 servisle alip birakiyo herkey icinde fiyat sahil rivadakide 200 oda hersey icinde aciksaniz cok plaj var bn kadinlar plaji olarak onlari tercih ediyorum
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Biz hafta sonu Karaburun a gittik aşırı dalga vardı suya girmek yasaklandı yakın diye oraya gittik normal de Kumburgaz Vera Tekirdağ Yeniçiftlik e gidiyoruz çocukla çok iyi oluyo 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
27 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde tazeanneeee (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
11 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
17 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde ozlem4141 (394 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,533 cevap

36,386 kullanıcı

...