0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
tarafından kapalı
Simdi kizlar kizimi tuvalte alistrcam.ama.once biberonla sut icmeyi kesmem lazim.oglen uyuken gece uyurken istiyor bide.gece bezi dolu kalkiyor haliyle  nasil biraktirabilirim.kirmadan vermesem desem agliyor unutmuyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Çocuğun kaç aylık canım 

Uyumadan önce tuvalete götür yapsın sonra sabahta erken kalkınca direk tuvalete götür eğer gece yatağa yapmışsa üç saate bir tuvalette uyandır uyumaya yakın çok sıvı verme alışır zamanla
(1,265 puan) tarafından
Kesmm lazm bkm
(5,008 puan) tarafından
Eğer cam biberonda içiyorsa gözünün önünde Onu yanlışlıkla düşürüp kırdığını görsün ve bir daha alamayacağını da görsün Belki öyle bırakır Ama kırıldığı zaman da dikkat et
(1,265 puan) tarafından
Ozaman da uzulmezmi
(5,008 puan) tarafından
Biraz üzülür işte alamayız falan dersin paramız yok gibisinden böyle tatlı tatlı ikna edersin bir süre eve süt almazsın unutur sıcakta süt verme günahtır
(1,265 puan) tarafından
Niye gunah cnm her dakika icmiyor gece iciyor oglen uyurken iciyor o kdar
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi gündüz arada içerdi oda uyusun diye verirdim yoksa uyutmak zordu gecede küçük biberonla.basladi.sute hamile olduğum için memeden kesmiştim. Sonra süt yok bitti demeye başladım hadi uyuyalım babana söyleriz alır demeye başladım öyle öyle unuttu bezi hep dolu kalkardı bı kaç zaman zorlandım diğer kızım 1 aylık var yok kafama koydum alıştırdım çokça kaçamak oldu hala gece 1 kez çise kaldırırım 
(1,265 puan) tarafından
Tamm  cnm deneyim bndee
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Iyide benimki öğlen uykusu ve akşam uyurken hala içer bezi bıraktık 31 aylikti gece kendim gec yatıyorum zaten cocuklar 9 da yatar bende 1 gibi alirim tuvalete götürürüm yapar daha sabaha kadar isemez birde 3 gün boyunca yatağa işleyebilir sonra anliyolar gece bikac kaçırmadan sonra bitiyor merak etme sütü kesmeye gerek yok 
(1,265 puan) tarafından
Yaa sut ictgi icin bez dolu oluyr bizimkinin.ben onu gece kaldirsM.hic.uyumaz.uyanik.durur eziyet ediyor cok mizmiz b kizim.var
(5,233 puan) tarafından
Karanlık olcak heryer çişi yapıp geri yatağa goturcen kuzu benim kızda başta miz mizdi alıştı gözün korkmasin
(1,265 puan) tarafından
Ahh keske benim.kiz.oyle.olsa
(5,233 puan) tarafından
Dene bak bi kac kere ama senin kız daha küçük hazir değil bence 22 aylik demişsin biraz daha bekle cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 554 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 149 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huysuz (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.