0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bunu bilemeyiz yükselebilir yümselmeyedebilir 2 3 gün sonra tekrar kan tahlili lazım 
(2,209 puan) tarafından
Teşekkür ederim bugün alttan muayene oldum dr erken gebelikte olabilir dedi hatta yumurtalık boyutunu söyledi 10 mm falan dedi ama neye dayanarak bilmiyorum hatta böyle bebek işaretler yani hani öyle bişey işaretlefi geçti negatif çıkarsa gel adet sökücü vereyim dedi fakat korktuğum şey ya yükselöme şansı varsa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar gectı reglın?
(2,209 puan) tarafından
8 gün
tarafından
Suphelı ılıskının hangı gun oldugunu bılıyomusun
(2,209 puan) tarafından
Valla canım asla hatırlamıyorum sorun da orda ama 2 kere kaza oldu biliyorum günler yok
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Kız sen naptın ilişkiye girdin gittin test mi verdin :D
(2,209 puan) tarafından
Canım benim bebeğim ağlama bilmez uyku sorunu yok kendi kendine oynar böyle bir bebek yaşım 22 daha ama araya zaman girip diş atak dönemi atlatıp rahata kavuştuğum zaman bu sefer rahat görünce ben istemem diyorum allah bir erkek evlat nasip etti inşallah bir kız nasip eder ama ne olursa kabulüm yine de
(4,227 puan) tarafından
Emzirmiyo musun canım bence acele ediyosun bu çocuğunun ilgiye sevgiye ihtiyacı var daha çok küçük hamile olacaksın destekçin var mı senin zor zamanlarında bebeğinle kim ilgilenecek hemde belki doğacak çocuğun bu kadar uysal olmucak o zaman ilk çocuğunun dişinde atağında napacaksın
(2,209 puan) tarafından
Hayır canım emzirmiyorum destekçim eşim akşam 8 de bir gelir işten gece 1 2 o bakar sadece ondan şanslıyım belki de o olmasa istemezdim belki de bilmiyorum canım elimde bekle 1 yaşında olsun öyle yaparız diyor
(4,227 puan) tarafından
Valla daha yaşın küçük bebeğin küçük yalnış anlama lafın gelişi diyorum ama cahil cesareti senin ki biraz kendini çok yorar yıpratırsın hep bu yaşta kalmıcaksın yani canına yazık bebeğini büyüt gez toz eşin iyimiş biraz daha hayatın tadını çıkarın sonra zaten canın bebek istiyecek
(2,209 puan) tarafından
Doğru canım ertelemek lazım

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 132 göst.
2 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
6 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,242 soru

23,717,388 cevap