Benim çok samimi olduğum bir komşum var. Doğum için ailesinin yanına gitti geçen beni aradı kargom gelicek sen alır mısın dedi bende aldım sonra akşam eşim gelicek ona verir misin dedi verdim sonra tekrar kargom gelicek alır mısın dedi yine aldım işte 3-4 gün önce yine dedi kargom gelicek alır mısın diye eşim de kızdı hayır alma ne bu uşaği ki var dedi bende evde değiliz dedim almadım bugünde evinde 5 tane çiçeği varmış kocası göreve gidiyormuş gelmiyormus çiçekleri sana bıraksa ben gelene kadar bakar mısın dedi bende tamam dedim şimdi eşim niye kabul ettin diye bana kızıyor ara bakamam çiçeğine de diyor bende ayıp olur diyemem ne zararı var çiçek alt tarafı dedim eşim almayacaksin o çiçekleri dedi bende ara kocasını kendin söyle ben söyleyemem ayıp yarın bı gün bizimde onlara işimiz düşer dedim ben ne kargo aldiririm ne çiçek bırakırım elzem birşey olsa tamam ama anasına giderken dusunseydi bize mi güvenerek iş yapıyor diyor bı yönden haklı bende böyle şeyler için rahatsız etmem ama çok iyidir çok da samimiyiz bilemedim eşimle kavga ettik bu yüzden