Benim gelin geldiğim yerde eşimin tarafı öyle der haset fesat kıskanç çekemeyen insanlara onun içinde tavuk ayağı var derler. Diğerini ise bana bi hoca söyledi. Kendi kız kardeşime gitmeden önce zayifliyorum kilo veriyorum gayet saglikliyim kiz kardeşime kalmaya gittigimde sanki birden 6 7 kilo alircasina sisiyorum karnim davul gibi oluyor ne kadar uzun süre kalirsam o kadar siskinligim artiyordu. Kendi kiz kardeşim de ayni sizin eltiniz gibi yiyecekleri saklar gizli gizli kendisi yer herkese koca tabak yemek koyarken bana bir kaşık koyardi şok olurdum sinir olurdum. Benim aldiklarimida kendi yerdi ikram etmezdi. Ki bu benim öz mü öz kardeşim. Meğer benim yediklerimde gözü varmış. Kendi evime geri dönüyordum bazen 1 hafta bazen 1 ayda iniyordu siskinligim. Hoca söyleyince şaşırdım. Sonra bana orda hicbirsey yeme dedi kendin al disardan ye dedi. Elimden geldigince yememeye çalıştım. Azıcık şeyler yesemde yine pof siskinligim oldu. Demekki dedim doğruymuş. Nasıl ki insanlar birbirlerine nazar degdirebiliyorsa, kimi insanlarinda yediklerinizde gözü kaldığında karnınız şişiyor.