Önümüzdeki ağustosta 3.yıl olacak.
İlk evlilik yıl dönümünde karnım burnumdaydı ve tatile Bi yere gitmiştik köy gibi o yüzden bir şey yapamadık sarıldık felan
İkincisinde ben kucağımda çocukla zar zor farklı Bi yemek yaptım kendimce servis ettim geldi ayıla bayıla yedi bugüne özel dedim. Akşam oldu, gece oldu hediyeyi çiçeği geçtim Bi seni seviyorum seninle olmaktan mutluyum bile demedi. Çocuğu uyuttum felan içeri Bi girdim uyuyor. O kadar üzüldüm ki bilerek sesli ağladım. Uyandı sordu felan. Bende bir sözle bile kutladığını nedenini merak ettiğimi sordum. Bilmiyorum felan dedi sonra da gitmiş çiçek sepetinden çiçek söylemiş bide köfteciye götürdü sonra. Bende çok mutlu olmuş gibi numara yaptım sadece..
1 ay sonra 3.yıl dönümü olacak inan ne heves var ne istek. Kendim bile bir şeyler yapmak istemiyorum. Hevesimi kırdı heyecanımı aldı. Çünkü evlilik hayatımda ne adam akıllı doğum günü gördüm ne anneler günü ne sevgililer günü... Hadi bunlar kapitalizmin oyunları dedi çıktı işin içinden. Be adam 3 yıl neredeyse 1000 gün. Bunun 10 tanesi kapitalizm oyunu ise diğer 990 güne ne oldu? Anlayacağın yalnız değilsin.