0 oy
90 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba 13 aylık oğlum var 5 aylık hamileyim artık emzirmeyi sonlandirmam lazım ama çocuğum kesinlikle emmeden uyumuyor doğduğundan beri böyle. Aynı şeyi yaşayıp çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin

4 Cevaplar

0 oy
(3,503 puan) tarafından
Ya uyku eğitimi ya da sana eziyet sallama canım 
(16 puan) tarafından
Uyku eğitimleri gerçekten çok pahalı şu an öyle bı bütçem yok maalesef. Zaten bayadir sallamayi deniyorum ama kalkıp ağlıyor yine durmuyor uyumuyor
(3,503 puan) tarafından
YouTube dan videolara bakarak kendin de deneyebilirsin canım Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(5,266 puan) tarafından
Emzirmeyı. Sonlandırmanı doktor mu önerdi
0 oy
tarafından
Daha çok küçük planlı gebelik mi
0 oy
tarafından
Yani şöyle ben emzirir sallar uyuturdumbkalkip emer yine sallardim ta uyuyana kadar gece boyunca da emerdi. Ramazanda uykuya gitmeden emzirirdim uyumaya gidince de sadece sallardim emmeyi uyku rutininden çıkardım önce. Memeye gelince hayır süt bitti süt yok derdim bir kaç gün çok direndi başında bekledim saatlerce ta ki uyuyana kadar. Gece yine emerdi. Amacım uyku rutininden çıkarmaktı. Bayramda herkes bir aradaydi sabır taşını bekliyordum ablam kahveyle açtım dedi denedim sadece baktım çocuk eliyle itti emmedi bu şekilde saat gece 11 i buldu. O yola girmiş oldum devam ettim. Sabah beste uyanır isterdi meme hasta olmuş pis olmuş dedim. İlk gün memeyi gösterdim görüntüyü biliyor hasta olmuş deyince diretmezdi zaten uyku haliyle de oluyordu aldım ayağıma salladım. Bu şekilde üç gün geçti 4. Gün uyanmadan uyudu memeyi bırakmış oldu. O süreçte beni zorlayan sadece mastit oldu çocuk kolay bıraktı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ASKKKKK (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 439 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 362 göst.

413,508 soru

12,448,529 cevap

46,226 kullanıcı

Kategoriler

...