0 oy
589 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,535 puan) tarafından

Kızlar eşim balıkçı akşama karides getirecekmiş lakşn ben bir adanalı olarak hiç anlamam bu karides nasıl pişiriliyo bilen var mı varsa yardımcı olsa bide tadı nasıl en çok merak ettiğim tadı koreliler yiyo hep görüyordum canım çekiyordu :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ooooo ben meze olarak yapıyorum canım ya da salatasını yaparım :) 
tarafından
Bekleyin oraya ucuyorum
tarafından
Aradiginz kişiye şuanda ulasilamamaktadir daha sonra aramayiniz
tarafından
Kontörüm yok zaten... :))
tarafından
Yarın görecem senin kontörünü sjsjsjhs
tarafından
Mucks Mucks..
-Reklam-
0 oy
tarafından

Her şekilde pişiyor tavadada pişer guvec firindada piser nefis yemek tarifleri sayfasina bak orda sana hangisi uygunsa onu sec offf canım çekti hemen dolaptan çıkartip akşama yapmam lazım çok saol.bugunku menumu buldum :D

tarafından
Eğer tavada tereyağlı yaparsan eşine kalmas hepsini sen yersin böyle giciklayici şekilde yeniyor inan çok lezzetli eğer güverte fırında yaparsan üstü kuru alti ıslak oluyor oda kişinin damak tadına göre değişiyor oda güzel ama ben tavada daha çok beğeniyorum
(1,535 puan) tarafından
Eşime kalmasına gerek yok kız karnımdaki yanımdaki kızlarımla ben doyim yeter☺️☺️☺️ dur akşam tavada yapalım bi
tarafından
Afiyet olsun şimdiden çok lezzetlidir bende dolaptan cikarttim şimdi akşama bende yapayım:))))
(1,535 puan) tarafından
Saol cnm sana da afiyet olsun
(1,535 puan) tarafından
♥️☺️☺️♥️
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Tadi mukemel cnm ben çok severim afiyet olsun şimdiden pisirimide yağda pisiriyorsun cnm internetten arastirabilirsinn
(1,535 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️♥️
0 oy
(15,189 puan) tarafından

Güveçte efsane oluyor :)

Tencerede tereyağlı da güzel oluyor 

0 oy
(1,252 puan) tarafından
Onu yemek ağır mekruh ama sen bilirsin şafi isen yiyebilirsin
tarafından
Kanit göster... diyanet önce fetva verdi sonra geri çekti
(1,252 puan) tarafından
Diyanet zaten her şeyden korkar oldu doğru düzgün fetva veremez oldu kanitta Ömer Nasuhi bilmenin İslam ilmihali kitabı var onda detaylı şekilde yazıyo kitapta eski diyanet isleri reisi ile düzenlenmiş hali var
(2,880 puan) tarafından
Yerken tiksinti vermiyorsa yenir diye hatırlıyorum yanlış olmasın ama kişiden kişiye değişen bir durum oluyor sanırım muallak bir konu
0 oy
(6,625 puan) tarafından
Tereyağ sarımsak kırmızı pul biber karidesi çevir bitti. Hamilelikte sürekli aşerdiğim şey sabah kahvaltısında bile yediğim enfes bir şey. 
0 oy
tarafından
Hiç temizlemedim ama balıkçı da yemek nâsip oldu güveçte yedik lezzetliydi ama nasıl yapılır nasil temizlenir bilmiyorum
0 oy
(695 puan) tarafından
Çok güzel oluyor :d

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 538 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 770 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 864 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,123 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,005 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,963 soru

24,378,971 cevap