0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Instagram da ve kendi siteleri olan deniz butikden alışveriş yapiyormusunuz ve malı nasil güzel urunler var ama sizede sormak istedim çünkü yorumlar gözükmüyor beden konusunda nasil yapacagim bilemedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deniz butikten havuç pantolon bir elbise üç tane kışlık kazak aldığım oldu pantolonla elbise iyiydi ama kazaklar beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu arada Instagram'dan değil uygulamalarını indirip oradan sipariş etmiştim 
tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn dış çekim için elbise almıştım zamanında  ama bedeni mi bir türlü uyduramamıştım. L giyiyordum L büyük geliyordu m dar geliyordu. 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(21,652 puan) tarafından
Çok güzel ürünleri var ama bazen kötü de olabiliyor isteme ve nikah elbisemi hatta bir kaç elbise daha aldım güzeldi ama bir elbisenin kumaşı ne kalite olarak ne renk olarak görseldeki gibi değildi eski sofra bezi gibiydi neyseki iade ettim kazakları falanda aynı şekilde beğenmedim triko ürünlerini yani ama iade falan oluyor o açıdan güvenilir 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Güvenilir sitedir kalıplar genelde tam kalıp olmuyor standart beden hariç tabi sitede bulunan boy kilo bilgisine göre beden seçersen sıkıntı yasamazsin
tarafından
Tmm canım sağol
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Çok memnuniyet verici alışveriş yapmadım malesef. Beden sıkıntı, kumaş sıkıntı, dikiş sıkıntı... 
tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Asabii (768 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
4 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,453,839 soru