Biraz uzun ama lütfen okuyun Kızlar post acmıstım bılen bılır eltimin oglu bıze geldıgınde kızımın topunu eltimin bodruma attıgını soyledı bende gıttım aldım ama cok sınırlendım cocuga gucu yetıyor dıye bu olayı gorumceme anlattım o da bana hak verdı eşim bilşyor cocuk onun yanında soyledı sonra dğn görğmceler bzdeydı esım dısarda geldı ve kapıda yegenıyle oynarken sakalasmıs cocuk uc yasında ve esım kendı cocugu dahıl herkesı kızdırır bı dıpnotta geçeyim kaynım cezaevıne gordı cıktı altı ay o ara esım kendı cocugundan daha cok onunkıyle ılgılendı her neyse sonra eltım elim cocukla sakalasırken demezmi siz benım cocugumu ezıyorsunuz ayrımclık yapıyorsunuz falan fıstan esımde cevabını vermıs terslemıs haberım yokrtu dun ıste gorumcemlerın yanında bunu dıyınce e dedım sende cocugun oyuncagından ne ıstıyorsun pıs bodruma atıyorsun dıye cevao verseydin ya dıye sankı ben hakszımısım gibi benı tersledı kavga ettık cocuga nefret guduyor besbelli kaynanam gorumcemgik kızımk daha cok sevıyor dıye ama kzımı gorsenız sevılmeyecek gibi degıl cımcıme yanı mesela oglumda var ama kızım hep baskadır bı anne olarak bende kız ccoygu kendını sevdırıyor asıl kendısı her tartısmada kaynanamlardan cocugunu sakınıyor gondermıyor sonra ayrımcılık dıye sucluyor sımdıde onun balkonuna dusen bebegın banyo sungerı ve oyuncak bebegını dısarı yere atmıs bebegı yenı yıkamıstm cok zoruma gıttı ama esıme demeyecegım bellkı kıskanıyor ben harıcı esımede gıcık kapmıs ona haddını bıldırdı dıye ve esım boyle konularda benı oek desteklemez haksıza herkes hakszı der sma ben deyınce batarım ınıp alamıyorumda cocuklar durmuyor napsam cok sınırlendım