+2 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (7,795 puan) tarafından

Evetttt herkeseee iyi akşamlar beybisilerrr ☺️

Bu tür daha öncede açmıştım post tazeleyelim dedim :D

Sorum yukarida 

Eşim geceleri sayiklar konuşur, bağırır bi ara  gece rüyasında büyük ihtimalle korkutuyoardı bağırarak kalktı bana bi vurdu:Dbende o refleksle şeyine vurdum adam neye uğradığını şaşırmıştı :woot: hahahaha iki gün küsmüştü bana :angel:

Ee anlatin bakalım dizide dinliyekkkk

21 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Esim polis. Bnde hastalandım bı gün. Bni okuldan aldı hastaneye götürdü uniformasiyla. Neyse randevu filan yok ama polislere biraz öncelik tanınıyor işlerine donebilsinler diye. Eşim gitti güvenlikle konuştu bn arkada bekliyorum. Sıra aldı bnm yanıma geldi yer gösterdi gittim kadınların arasına oturdum sıra bekliyorm. Eşimde yanımda ayakta dikiliyor. Eşim bı ara telefon geldi çıktı. Karşıdaki bı kadın dedi ki niye geldin buraya. Bn de bı şok oldum dedim muayene olacam noldu ki. Dedi ki poliste ayı gibi maşallah ( eşim 2 metre boyunda ona diyo ) evet ama bn ayı gibi yakıştırması yapmıyorum uzun diyorum genelde. kaçamazsın da sen bundan dedi bn boş boş bakarken eşim geldi adli vaka değil abla . Eşim o bnm muayeneye getirdim dedi. Ve orda kturanlar hep güldü. Sonradan bende çok güldüm ama o ara gulemedm cnm sıkılmıştı ne alaka diye
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 267 göst.
0 oy
3 cevap 234 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Shrtrn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,059 göst.