0 oy
304 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,412 puan) tarafından
tarafından kapalı
 3-4 günlüğüne otele tatile mi gitmek isterdiniz yoksa bir kaç il gezip pikniğe falan mı gitmek isterdiniz?? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Otele gıderım ben hıc sevmem pıknık seyı hazırla onları yıka toparla, bu tatıl degıl kı
(2,412 puan) tarafından
Bende sevmiyorum ya herşey bana kalıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla havuz deniz vs ben sevmiyorum . Tarihi yer gezmek daha hoşuma gidiyor.

Ben olsam 2. Seçeneği seçerdim. Otelde bile sıkılirim ben gezmeyi çok seviyorum cunku
(2,412 puan) tarafından
Anladım cnmm benim saol
0 oy
tarafından
Bi kaç il gezmek daha mantıklı ancak bebeğin varsa ve küçükse bu zor olur
(2,412 puan) tarafından
3 buçuk yaşında bakalım farklı bir deneyim olacak oda olursa tabi
(1,880 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşındayken ege yi gezmistik şu hava değişikliği bizi biraz zorlamaştı ama yine de güzel gecmisti
0 oy
(755 puan) tarafından

Birkaç il gezip piknik işi zor olur dışarda yersiniz bnce hmde çok sıcak gezilmez 

O yüzden ben otelde tatil diyorum :D

(2,412 puan) tarafından
Bende öyle düşünmüştüm ama eşim yok çekti:(
0 oy
(701 puan) tarafından
Ben Doga ınsanıyım kamp  aşığıyım Allah nasıp ederse ılerde karavan almayı dusunuyoruz otele para verdım dıye tıkılıp kalmayı ıkı yemek ıcın bellı saatlerde orda olmak zorunda olmayı vs hıc mantıklı bulmuyorum nerde aksam orda sabah koydan koya dagdan tepeye sahili dağı hep gezmek ıstıyorum kamp alanlarında tatıl yaparız hep zaten sevıyorum ben o sekılde gunduz denız gece kamp ates basında sabahlamak cay kahve ıcmek semaver basında benım ıcın eşsiz bır keyıf
(2,412 puan) tarafından
Yaaaa ne güzel :) kamp bize göre değil cnm oğlum bir gece de çıkar gider habersiz bulamayız çocuksuz olsak belki düşünülür ama zor işte yoksa bende isterdim sahil kenarında sabahlamak falan
tarafından
Selma beni anlatmışsın☺️ en sevdiğim şeyler
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Özel karavanımla gezmek isterim her gün başka bir şehir başka bir manzarada uyanmak isterim.. gecen sene Karadeniz turu yaptık ama arabayla yaptık karavan la tekrar gitmeye karar verdik bakalım kısmet. Her gün aynı otelde durmayı sevmiyorum ben
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Bence otel :)
0 oy
tarafından
Tabiki otel en azından herşey önüme hazır gelecek arabada il il gez bacakların şişmesi ayrı yorgunluğu ayrı otel de otel 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Piknik değil de ben yeni yerler görmeyi çok seviyorum otel değil 
0 oy
(692 puan) tarafından
Otel :) piknik ugrasılmaz ya yap getr gotur yıka otel rahat mis :)
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Valla çocuk olunca hepsi yorgunluk. Otelde de restorana gitmek bile bı işkence. Taa nerden nereye yürü et. Babam arabası brbrgin ihtiyaçlafi sırt çantası zırt pırt hepsi zor. Şehir gezme piknik işi hepten zor. Bunların içinden oteli seçerdim. O nispeten kolay 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Ayy piknikte evdeki işin açık havadaki hali nefret ederim ama çocuk için katlanıyorum 
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Piknik degil de değişik iller gezip 1 yada 2 gece konaklamak da güzel oluyor. Ama bu benim için tatil değil de gezi. Tatil dediğin bir otele gidersin yer içer Denizer girer yatarsın. Dinlenmek budur 
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Kiralık villa havuzlu soyle kimse olmayacak ohh mis keyifli olur 
0 oy
tarafından
otel tabi kii...
0 oy
(3,535 puan) tarafından

Tatil dinlenmek içindir o da otelde mümkün:) şehir şehir gezmek hiç bana göre değil:)

0 oy
tarafından
Hersey dahilde tabikide otele giderdim keyfime bakardım:)
0 oy
(8,032 puan) tarafından
Birkaç il gezmek ama öyle piknik gibi değil. Öğün saati restaurantlar. Onun harici gezmek 
0 oy
tarafından
Biz sabit kalmayı sevmiyoruz. O yüzden her tatile çıktığımızda bir rota belirliyoruz atıyorum istanbulda antalyaya gidicez. Antalyaya gidene kadar bütün her yerde konaklıyoruz. İlk uğradığımız şehirleri geziyoruz. 
0 oy
(2,598 puan) tarafından
Kamp insanıyım ben otele vereceğim para ile il il gezerim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 111 göst.
18 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 105 göst.
21 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
11 cevap 220 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,106 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,261 cevap

42,268 kullanıcı

Kategoriler

...