0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (250 puan) tarafından

Seflatlimi size karsi esiniz kizlar sacinizi oksarmi nebilim hissedermisiniz sevgisini yoksa butun erkeklermi odun ben cok ozluyorum ya sevgili halleri ve ilk evlendigimiz zamanki hallerimizi seneler gectikce insan birbirine karsi cok degisik tavirlar aliyor bi bizde boyle degil dimi durumlar yalniz degilim ;)

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

27 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından

Benimki de odun :D işten gelir telle oynar yatar kalkar dışarda wc de hep telefon var elinde iddia oynar maç izler yine gelir öper sarılır ama tele gösterdiği şevkati bana vermez işi düştümü bana yanımdan ayrılmaz telefonu bırakır elinden :D

-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Şefkatlidir ve çok eli açıktır bana karşı Allah razı olsun 4 senelik evliyim eve kaç para su gelir elektrik gelir bilmem inan ki bin kere gelsem dünyaya bin kere eşimle evlenirdim 
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Aaa çok şükür. 8 sene geçti evliliğin üzerinden. Hala seni seviyorum denediği gün yoktur. Zamansız çiçekle gelir. Her daim iş bölümü yapar. Şu dönem iş yerime gitmediğim evde olduğum halde günümü sorar hep sohbet etmeye çalışır. Masaj yapar. Şükür ki eş seçiminden yana yüzüm hep güldü
0 oy
tarafından
Hala ilk günkü gibiyiz. Değişen tek şey yaşımız, soyadım ve hayatımıza 3 kişi devam etmemiz. Çok şükür eşim gibi biri hayatımda. Allah ondan razı olsun. Bir kere bile pişman olduğum birşey olmadı evliliğimde. 
0 oy
(157 puan) tarafından
Benimki temas bağımlısı ama bende iş yok. Hep tersliyom sevmiyom mıç mıç
0 oy
(188 puan) tarafından
12 yıldır evliyiz Rabb'im ondan razı olsun 3 çocuğumuz var ev işine bile yardım eder akşam yemeği yapar yine hamileyim  düşük riskim var diye 4 gündür işe gitmiyor  kahvaltımı hazırlıyor ilacımı veriyor yanımdan ayrılmıyor  çok şanslıyım çok şükür
0 oy
tarafından
Şeftali yazınca eş şeftali ne alaka dedim sonra baktım meğer şefkat yazıyor sjsjsj kızım yokken saçımı okşardi şimdi kızım var onun saçını öper koklar tarar :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 367 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 134 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.