0 oy
1,099 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Benimkileri eşimin babası zincirimi istedi o zaman yeni evliyiz bi ay sonra sana yapıcam dedi şuan 5 senelik evliyim 2 tane borç bilezigim babamda geri kalan altınlarımı eşim boş yere yok etti bazen helall etmek istemiyorum zoruma gidiyor aklıma geldikçe

84 Cevaplar

0 oy
(1,537 puan) tarafından
Evlendikten 3 ay sonra çalındı altınlarm.  2 Sene olacak . 80 90 bin civarında idi. 
-Reklam-
0 oy
(8,946 puan) tarafından
Benim düğün solanına giti kactım diye düğün solonunu bize ödettiler gerisi duruyo şuan çok yok zaten 8 çeyrek bire yarım var 
0 oy
(239 puan) tarafından
Ben ev aldım canım 3 sene önce 
0 oy
(666 puan) tarafından
Tüp bebek tedavisine gitti hep 
(308 puan) tarafından
İnsllah güzel haber almışsındır canım
(666 puan) tarafından
Evet canım çok şükür tuttu kızım şimdi 1 yaşında :)
(308 puan) tarafından
Çok sevindim en azından huzurlu uyicam Rabbim uzun ömür versin inşallah canım
(666 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sen de takma kafana sağlık olsun vardır Allahın bir bildiği sabret sen
0 oy
tarafından
4 bilezigimle araba aldık helali hoş olsun. Tepe tepe kullanıyoruz.

Geri kalanların hepsi duruyor
(308 puan) tarafından
Kazasız belasız kullanın canım en azından araban kapıda
tarafından
Aynen valla hamileyken falan çok işimize yaradı. Zaten annemgil kaynanamgil memlekette. Araba olduğu için her ay gidiyoruz araba olmasa gidemezdik
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Evlendikten hemen sonra hemen araba aldık çok şükür iyiki almışız yoksa şimdi asla alamazdık elimiz ayağımız araba
(308 puan) tarafından
Bizimde bol yere gitti üzülüyorum
0 oy
(12,982 puan) tarafından
4senelik evliyim hepsi benim adima banka kasasinda duruyor. Kimsede isteyemez alamaz haklari yok. Kendine araba al diyo esim bakalim nasip
(308 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun canım
0 oy
(2,246 puan) tarafından
2 bileziğim ve 1 tam altınım öyle bozduk kredi kartı borcu vs gitti diğerleri ile arsa aldık tabi yetmedi yine borçlandık ama 
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Bilezikler arabaya gitti takı setim hala duruyo öyle fiyatlar biraz da olsa düşse o da eve gitse diye dua ediyorum 
0 oy
(544 puan) tarafından
Eşin senin rızan olmadan harcadiysa zaten helal değil canım merak etme 
(308 puan) tarafından
Rızam yok kuzum
0 oy
tarafından
1 sene benimle durdu. Sonra arabaya yatırdık hepsini. Evde  sadece kızımın altınları var. 
(308 puan) tarafından
Olsun kuzum en azından yatırım yapmışşınız
tarafından
Aynen canım. İkimizde kullanıyoruz işimizi görüyor sonuçta.
(308 puan) tarafından
Kazasız belasız kullanın canım araba insanın eli ayağı gibi
tarafından
Amin canım. Kesinlikle. Acil bir durumda çok çok büyük ihtiyaç ki zaman geçtikçe değerleniyor.
0 oy
(913 puan) tarafından
Ev oldu benim altınlar zaten altın sevmem iyi de oldu
(308 puan) tarafından
Benimde derdim o işte boş yere gitmeseydi altınlar şuan bi evim vardı belki
(913 puan) tarafından
Keşke sizin adınıza üzüldüm inşallah yeniden alırlar
(308 puan) tarafından
Zor kuzum ya hayırlısı artık
0 oy
(5,455 puan) tarafından
İşyeri için bozdurdum hepsini :)) babamdan para almayacağım diye :D
0 oy
tarafından
2 senelik evliyim duruyo benim eşim de nisanliyken başladı neymiş çok olursa biri görür banazarar verimis ne gerek var iş bandada deerlenirmis babası demiştir kesin bi kaçı dutsun kalanını bankaya koyun diye bende vermedim çok olup sanki dirsegime kadar mı kolu kollarım altı üstü 6 bilezik bi kelepçe onlarda farklı farklı zaten dedim baya bozuldu ona hatta nisanliyken evlenince de çok duyurdu ben ozencimi alamadım ev al veriyim dahatakamadim dedim bayadir sesi cikmiyo bakalım 
(308 puan) tarafından
Bence asla verme zor zaman olmadığı sürece çünkü gitti mi geri gelmiyor
tarafından
Hayatta vermem bacım söylemesi ayıp boş durmadık biz siktik dişinizi 2 senede benim altinlarimdan çok birikim yaptık eşim işsiz kalır bi sağlık sorunu olur gerçek bi ihtiyaç olur ya da ev araba falan bişey alır anca öyle veririm yoksa daha çok bekler mihrim onlar benim
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Kayınbabama verdim oda ev aldı 
(308 puan) tarafından
Benimde 5 sene oldu hala zincirimi yapacak
(2,401 puan) tarafından
Ben geri ödemeli vermedim ki çar çur olacağına adam akıllı bir şey olsun dedim takmaya korkardım başıma bir iş gelir diye evde kalsa da çalınacak diye bir kaç tane var onları bile bir yerlere gidince takıyorum
0 oy
tarafından
Bende duruyor halen 
0 oy
tarafından
Ev aldık çok şükür şimdi araba alacağız:))))
(308 puan) tarafından
Gerçekten böyle cevapları görünce seviniyorum en azından boşa gitmemiş altınlar diye şimdiden hayırlısı olsun canım kazasız belasız alıp kullanmak nasip olsun
tarafından
Amin cnm inşallah darısı herkesin basina
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Takmalik kolye kupe bi iki bilezik yanimda. Gerisi memlektte annemin evinde. İstanbul gibi bir yerdeyiz deprem olur hirsiz olur yangin olur o yuzden durdurmak istemedim. He sorsan annen baban biliyo mu yerini diye tabiki hayir. Bekarken evdeki altinlari da ben saklamistim hala bilmezler yerini. Tek cocuk oldugum icin sadece ben biliyorum
0 oy
(597 puan) tarafından
Biz araba almıştık. O zaman hevesim yoktu takmaya ama son zamanlarda keşke olsaydı takarım diyorum ama araba da bütün islerimizi görüyor çok şükür en azından güzel bir yere gitti diye düşünüyorum 
(308 puan) tarafından
İnanki araba insanın eli ayağı gibi kapıda olması herşeyden önemli acil bişeyde işk o lazım oluyor keşke benimde ya evim yada arabam olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Altınlar görücemindi gelinliği çıkarmadan altınları yani bilezikleri çıkarıp sahibine gönderdim 
(308 puan) tarafından
Neden öyle bişey kabul ettin peki
(7,375 puan) tarafından
Seviyorum ve eşimin durumu yoktu ondan

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 466 göst.
0 oy
62 cevap 1,901 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Memuranneee (3,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,035 göst.