12 gün sonra 1 yaşına girecek kızım ,şimdiye kadar kuşkulu da olsam tüm aşılarını yaptırdım fakat son zamanlarda karşıma çıkan bazı şeylerden sonra yaptırmak istemediğim kanaatine vardım fakat emin de değilim. Bi siyasetçinin çok önceden yaptığı konuşmada Bir ülkede bebeklere yanlışlıkla korona aşısı yapıldığını ve yan etki görülmediğini anlattığı bir videoya denk geldim ,kafam allak bullak oldu nasil olur da yanlislikla aşı yapılabilir , kasıtlı olduğu ve denek olarak kullandıkları apaçık ortada yoksa hadi 1 tanesjne yaptin yanlislikla gerisi nasil oldu ?
Yorumlar arasında benzer şeylerin ülkemizde de yaşandığına dair yazılar okudum , olayı bizzat yaşayan kişilerdi bunları yazan .Örneğin ; 1 yaş asisinda bi tuhaflık olduğunu farkedip arkasını aralıktan sonra o aşı içinde korona aşısı da olduğunu ve bu durumu aşıyı yapan ebeye bildirdiğinde ebenin engelleyip sağlık ocağından istifa ettiği, konuyu doktora bildirdiğinde ise "sağlık bakanlığı bize ne veriyorsa onu yapiyoruz" cevabı aldığı yazıyordu .Bu ve bunun gibi birçok yoruma rastladım iyice kafam karıştı bu aşılar hakkında donanımlı bilgiye sahip değilim , neden aşı karşıtı olduğunuzu ya da neden aşı yanlısı olduğunuzu yazar mısınız ,şayet az bir vaktim kaldı karar vermek için
Linç yapacak olan lütfen okuyup geçsin tartışma postu değildir .(hemen cevap veremesem dahi okuyup dikkate alacağim.Fikirleriniz benim için önemli )