0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (1,336 puan) tarafından
Bütün duygularımı cok yüksek yaşıyorum uzuntuyude siniride mutluluğu sevincide asla ortam yok elimde de değil bazen minicik küçücük şeylere o kadar üzülüyorum ki yasantimi etkiliyor salı günü tatile gitmiştik ailecek eşimin işlerinden dolayı da dün döndük yani ancak bu kadar ordan beni büyüten ailemin halamin amcamin yanına felanda uğradım aksam eve geldiğimizde dünya başıma yıkılmış gibiydi evden mahalleden resmen sogumusum iki günde hala kuzenlerimin yanında orda olmak istiyorum sanki tatilden değilde başka yerden gelmişim gözlerim dolu dolu geziyorum evin içinde resmen cok üzgünüm böyle duygularla siz nasıl baş ediyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(10,413 puan) tarafından
Yengeç burcu musun bende aynı anlattığın gibiyim herşeyi uclarda yaşarim ve bu huyum dan bazen nefret ediyorum.
(1,336 puan) tarafından
Evet yengeç burcuyum:/
(10,413 puan) tarafından
Bende yengeç im :D
(1,336 puan) tarafından
Napcas biz ya keşke hiç gitmeseydim şu duyguyu yasicama hep evde dursaydim
(13,785 puan) tarafından
Tam tespit yapman aşko :)
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Aynı ben uc yıllık evlıyım daha dun aksam esım kahvedeyken cok yalnız hıssettım aksamları ınsan bırını arıyor evde ner ne kadar cocukta olursa olsun aılemı cok ozledım cok guzel bı aılede ortamda mahllede buyumusum evlenince anladım cocuklarda erken yatınca kendı basıma bıseyler yıyıp cay ıctım agladım akrep burcuyum bende su grubu boyle ağlak bende sınava hazırlanmaya karar verdım bı sansımı dener kafam mesgul olur dıye dusundum kocadan umıdı kestım yani
(1,336 puan) tarafından
Ay vallaha hep ben ama hiç iyi değil valla cok yorucu bir durum
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Duygusuzum sanırım kolay kolay zıvanadan çikmam 
(13,785 puan) tarafından
Aynıyız ♥️
Defne de ikizler
(2,788 puan) tarafından
:)) ay hafsa da ikizler ya
(13,785 puan) tarafından
Doğruuu:)
Doğuma alındığım gün gelse boğa olacaktı beklettı illa ikizler oldu
Efe oğlak görünüyor bklm
(2,788 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin de :) benim ikizler kizimin ikizler . Eşim aslan oğlum aslan
:)) tesadüf işte.  Duygusal bir aile değiliz maalesef:)
(13,785 puan) tarafından
Hey maşallah nasıl denk gelmiş
Daha iyi mantık önde geliyor
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Duygularimla beraber keske az cenemide tutabilsem :D

0 oy
(2,584 puan) tarafından
Kendi kendimi yiyorum başka da birşey yapmıyorum bende yengecim
(1,336 puan) tarafından
Bende kendi kendimi yiyorum valla
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Duygularimla beraber keske az cenemi de tutabilsem :D

(1,336 puan) tarafından
Cenede önemli tabi
0 oy
(4,390 puan) tarafından
Hayatimda herkes ben varsam var ben yoksam yok benim icin. Yani en sevdigim insanlar çılgınlar gibi eglenseler ay napiyolar ne ediyolar diye hayatta dusunmem aklima gelmez banane naparlarsa yapsinlar derim :))) yanimda yoremde kim varsa onla takilirim takilcaksam genelde. Ben bi kere arayincaya kadar beni on kere ararlar genelde cunku aramiycami bilirler . Bi de sıkılırım ben ya biseyi cok dusunemem yoramam kendimi canim kiymetli benim
(1,336 puan) tarafından
İnsanlar benim içinde o kadar önemli değil benim uzuldugum şeyler daha değişik bir tabağın kırılması birşeyin kaybolması benim birşeyi unutp bulamamam vs. Böyle şeyler mesela yeni uzuldugum sey tatilden eve gelmek evden sogumusum resmen
0 oy
(827 puan) tarafından
Annenle aran nasıl cnm.Insan annesiyle paylastiginda uzuntusu azaliyor sevincini paylastiginda ise cogaliyor.Benim annem piskolojikmen iyi degil gergin o yuzden hic birsey paylasamiyorum
0 oy
(13,713 puan) tarafından
Kendimi sürekli meşgul ederim bisilerle ama kızımı uyutmak için oturduğumda yaşlar dökülür gözümden sonra kalkarım bisi olmamış gibi devam

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 197 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 426 göst.
0 oy
7 cevap 215 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu

410,085 soru

12,330,364 cevap

39,200 kullanıcı

Kategoriler

...