0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha 2. Günümüz fena gitmiyoruz bazen kaçırıyor çoğu zamanda ben kendim lazımlığa oturtuyorm yapıyor kakayı söylemiyor direk altına yapıyor çişi, kakayı tuvalet eğitiminde kaçıncı günlerde söyledi çocuklarınız ? 

Kaçıncı günde çiş geldi çişim var dedi ne zaman söyler oğlum acaba :/ 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anca 1 haftdaa canım
tarafından
O zaman bizim zamanımız var daha ben o söylemese de böyle götürmeye devam edeyim dimi ? Zaten sık sık çiş varmı kaka var mı gelince söyle diyorum sorduğumda bazen var diyor o zamanda götürüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 hafta sonra söylemişti kızım nerdeyse 1 ay olacak bitirdik artık kaçırmıyor hiç ne gece ne gündüz ilk günler bizim de çok kaçırdı normal canım alışır Allahin izniyle 
tarafından
Ayyy inşallah alışır canım dört gözle kendisinin söylemesini bekliyorum:)
tarafından
Allah kolaylık versin canim sen sabırlı ol pes etme söyler emin ol ben o kadar korkuyordum ki şimdi dönüp kendime gülüyorum boşuna o kadar korktum öğrenemez diye ☺
tarafından
Haklısın sabırla devam ediyoruz bakalım
0 oy
(854 puan) tarafından
Bezi 4 günde bıraktı o zaman 27 aylikdi konuşmaya geç başladı benim ki o zaman konuşmuyodu 4. Günün sonunda tamamen bezi bıraktık altına kaçırmadı ama çişim var vs demiyordu sık sık ben götürüyodum 1 ay sürdü söylemeye başlaması ama dediğim gibi benim ki geç konuştu 
tarafından
Anladım genede maşallah
0 oy
(903 puan) tarafından
İlk gün dedi ve hiç zorlamadi sağolsun kızım 1 haftada alıştık 
tarafından
Ayy maşallah darısı bize
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Bir iki hafta sonra söyledi. Ama.mesela çişi geldiğinde eli pipide koşuyordu tuvalete doğru kakasını anliyoduk geldiği zaman bir yere tutunarak yapiyodu 
tarafından
Çişini az çok anlıyorum bazen tutuyor pipisini bazen soruyorum var diyor gidiyoruz
0 oy
tarafından
20 günün ardından söyledi;)
tarafından
Maşallah bende bekliyim bizim daha 2. Gün :)
tarafından
Oo daha uolun cok başında sin :)
0 oy
(9,620 puan) tarafından
İlk gün bi kaç kez altına kaçırdı bez takmamı istedi pantolonu ıslanınca ağladı bende artık bez yok dedim o gün bi pantolona bi lazimliga yaparak geçti,2. Gün cok mimik minik büyük tuvaletini yapabildi sanırım korkmuştu,3. Gün büyüğü de gelse küçüğü de gelse anneeeeğğğğ diye çığlık atıp lazimliga koşardı,aslında konuşmayı da senden benden iyi biliyo ama ilk 3 Gün isimleriyle söylemedi 4. Günden sonra söylemeye başladı işte çişim geldi falan diye o günden sonra bana söylemeden kendi gitmeye başladı büyüğünü yaptıysa anne sil diyo küçüğünü yaptıysa şortunu çekip ellerini yıkayıp geliyo 
(9,620 puan) tarafından
Tam 3 yaşındaydı canim işte ramazan bayramından sonra ertesi günü halıları yıkamaya verdim o gün başladım halilar gelene kadar zaten öğrenmişti o yüzden de rahattım biraz
(9,620 puan) tarafından
Insallah ogrenir canim kac gun oldu siz baslayali

İkinci gün diye yazmışsın pardon,henüz erken yani 1 haftaya kadar yolu var stres yapma
tarafından
Aynen 2. Gün fena gitmiyoruz:) sabır bakalım
(9,620 puan) tarafından
İlerleyen günlerde hemen soylemese bile hareketiyle belli eder hani bi sıkışmış hareketi bazen bizde yaparız ya oda öyle yaparak anlatır derdini :D
tarafından
İnşallah
0 oy
(13,898 puan) tarafından

Beni ilgilendiren konu :)

Defne 14 aylık kakasını anlıyorum sinyali tutuyorum yadırgamıyor yapıyor tuvalete. Çişi denemedim hiç ama düşünüyorum şimdi

Çiş kaka kelimeyi oğretmeye çalıştım söyleyemiyor elimden tutup götürse yine iyi 

tarafından
Ayy maşallah bizimkisi de sinyal veriyordu kaka için ama şuanda çekiniyor birden yapıyor anlayamıyorum
(13,898 puan) tarafından
Deneyince olur canım her şeyi anlıyorlar maşallah
tarafından
Alışacak zamanla sabırla bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 361 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 121 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi27 (2 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,433 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...