Kayınpederim iş yaparken battı bütün parasını büyük bir Mevla kaptırdı eşimide bunun peşine soktu kredi çektirdi para istedi onuda kaptırdı şimdi oturdukları evi satmak zorundalar ne kayınpederim gidip çalışıyor ne görümcem sadece evin satılmasını bekliyolar zaten bizimde borcumuz vardı borç üstüne borç eklendi hesabımızı karıştırtı kayınpederim eşime diyor ki ben kendi borcumu ödücem eşimde diyoki baba ben sana güvendim borcunu kapatıcam dedin sen bana ben sana ödücektim şimdi iyice battım eşim artık borçları ödeyemiyor maaşına icra gelicek içim yana yana gelinlik setimi sat dedim eşim de ilk 2 ay olmaz dedi cuma günü tekrar dedim mecburum dedi tamam sat ama çok zoruma gidiyor eşimin tarafından kimse çalışmıyor eşime kaldı borç ev satılmakta kendi borcunu ödücek eşime kaldı herşey bi de üstüne ev satıldıktan sonra da bir kaç ay bizde kalacaklar kendilerini toplayasıya kadar ben kimse açıkta bırakmam ama benim evim değil annnemlerin oturduğum ev. Sıfır evleri vardı borç yüzünden gitti bize siz oturcaksınız dediler kendileri oturdular sonra sattılar. Annem bir zıt almıştı onlara karşı yalan söylediler bize diye şimdide evin satılıp hele hele bir kaç ay bizle kalıcaklarını duysa demediğini bırakmaz bana ve eşime ne yapıcam ben lütfen bana Allah katında doğru olabilecek akıllar verin çok ihtiyacım var