Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
ARABA SİZE LAZIMKEN KARDEŞİNE VEREN EŞİNİZE TAVRINIZ NE OLUR
0
oy
557
göst.
29 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar. Bu eşimden bıktım artık. 1 değil 2 değil 3 değil.yetti artık ya. Kardeşi nezaman araba istese veriyor . Biz plan yapmışken dahi olsa veriyor. Bıktım artık ya. Araba bana takılan altınlar ile alındı. Mehirim ile yani. Bize LAZIMKEN niye veriyorsun ya şuraya gideceğiz bizde diyemiyor musun dedim. Bu konu yüzünden nasıl büyük bir kavga ettik anlatamam size.
Kardeşim ne zaman isterse vermek zorundayız diyor. Ben gerekirse araba kiralarım gideceğimiz yere yine gideriz ama kardeşime vermem laızm diyor. Benim arabam varken ben niye araba kiralayım ya böyle bir mantık varmı ya. İhtiyacı olan kiralasın arabayı. Verince de 1 hafta 10 günlük veriyor. Günü birlik olsa hadi tamam diyeceğim.
Hemde niye zorundayım ya böyle bişy olabilir mi.
Aynı zmaan da Benim küçükde bir bebeğim var. Resmen köy yeri gibi yerde yaşıyoruz. Bebeğim hasta olsa en az 1 saatte hastaneye gidebiliriz. Kapımda arabam 7 24 durması LAZIMKEN KARDEŞİNE nezaman isterse arabayı vermek zorundaymışız. Kardeşide eltimi amasyaya aydına denizliye gezmeye götürüyor. Milletin keyfi için benim düştüğüm duruma bakın. Herkes gezip tozacaksa altına araba alsın da gezsin bana mı güvendi de durmadan arabamı isteyip duruyorlar ya. Kanlı bıçaklı gibiyiz. Bldaha asla sesini çıkarmayacaksın diyor eşim. Kardeşime vermişsem vermişim dir ihtiyacı varki verdim diyor. Ben nolcam peki. Niye başkaları yüzünden benim planım bozuluyor. Millet geziyor tozuyor ben niye kenara çekilip sessiz kalacağım çıldıracağım artık ya. Siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız. Anneme söyledim. Kaynananı ara söyle böyle olmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
22
Cevaplar
+1
oy
29 Temmuz 2023
...ZEYNO...
(
15,940
puan)
tarafından
cevaplandı
Arabayı satılığa çıkar kocan ciddiyetinin farkına varsın altinlarimi alıp koluma geri takacağım de☺️☺️ Koy sahibindede kocanın numarasında yazz Gorsun o zaman Ses nasıl cikirip cikarilmiyormussss
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Helal olsun kız iyi fikir valla. Kullanamiyosa aynen de öyle yapsın +
29 Temmuz 2023
Oylumm
(
1,571
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bunu yazacaktım kapımda duramıyorsa kolumda dursun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Temmuz 2023
Adaada
(
692
puan)
tarafından
cevaplandı
Arabada madem her istediğinde verecekmiş mecbur muş (mecbirıyetı) çözemedim. Ozaman sana altınları nı geri alsın arabaya DAHA adım atma
29 Temmuz 2023
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
yorumlandı
Kardeşine canını verecek ya hepimizde var kardeş. Araba bana laızm diyemiyor. O istediğinde verecekmişiz. Neyin mecburluğu bu. Kırmak istemiyor beni kırıyor bıktım artık ya
29 Temmuz 2023
Adaada
(
692
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu kadar olmaz canım araba kime ihtiyacsa yanı aciliyet neyse odur ki araba bde sizin kendı karısını gezdirecek diye kendinı eve tıkamak zorunda kalıyorsun ya hep diyorum hersey gercekten kocada bitiyor Baska da yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Böyle kıt beyinli herifler anlamaz o arabayı alırken kardeşimi para verdi yok sen gitmiş altınlarını vermişsin esin çok büyük haksızlık yapıyor
29 Temmuz 2023
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlendim ertesi gün çıkardım kolumdan verdim altınlarımı. Kolumda durmasın hemde araba güzel kar getiriyor dedim. Şu düştüğüm duruma bakın. Bana sormuyor bile benim rızamı almıyor bile yazıklar olsun ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Farkli_kadin
(
2,737
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanana da değil direk eşinin kardeşini ara gezmeye araba kiralayıp da gidebilirsiniz de. Gönlünün olmadığını soyle. Tamam arada olsa idare et diyecektim de alışkanlık edinmisler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Sever
(
1,760
puan)
tarafından
cevaplandı
Belki senjn altinlarin kardeşinin çalışıp aldığı altinlardir
29 Temmuz 2023
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
yorumlandı
Değil canım. Kendisi kazandı bayadaa uzun sevgili kaldık. Kendisinin Biriktirdiğine şahidim
29 Temmuz 2023
Sever
(
1,760
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani arada alırlar bir şey olmaz sana lazım değilken benim arabam olsa yılda bir tatil planı yapsa bir iki haftalığına eltime verirdim ama eltimin arabası var ben asla istemedim bugüne kadar verin de gezmeye gidelim demedim demem insanın önemli özel işleri olur alır arabayı ne olacak ki yani eşin arabanı verdiyse sorun etme bence tatil iki hafta değil ya eşin izne kaynindan sonra çıkar hastane işinde de denk gelirde onlarda olursa ki istisnai durum o zaman da bir kez taksiyle gidersin benim arabam yok öyle dediğin gibi bir çile çekmiyorum
Ama eşinin sana da danışmasi şart bence sen kaynin ve eltin ile ilgili çok kötü olsuz cümle kuruyorsun o yüzden eşin sırf onlara inat gittiğini düşündüğü için böyle tepki veriyor sana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynını ara söyle abi kardeşin çekiniyor söylemeye lütfen arabayı sürekli isteyip durmayın bu yüzden huzurumuz bozuluyor dee sonra çekil kenara ne oluyorsa olsun eşimle benimde sorunlarım var ama bu postları görünce şok oluyorum geçen kaynanam yoğurt mayalıycak bi kase yoğurt istemiş bende kızımı içerde uyutuyordum eşim gelip bana söylüyor verecem diye yani bilmiyorum ne biçim adamlar var sana sormadan nasıl veriyor
29 Temmuz 2023
Nerosahmet
(
693
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok ayıp böyle söylenir mi
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kocasının izin almadan başkasına arabayı vermesi ayıp değil de kaynın da utanmadan sürekli istemesi ayıp değilde benim böyle söylememi ayıp valla kimse kusura bakmasın Ayıp Ayıp diye kendi huzurumu bozamam bu zihniyete olan bi koca herşeyi hakediyor
29 Temmuz 2023
Citlenbikannesi4242
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Hicte ayip degil .insan isterken utanir . Herkesin arabasi olacak diye birsey yok ya gitmesinler yada dolmus otobus denilen birsey var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Cansu07
(
7,942
puan)
tarafından
cevaplandı
Zamanla ya o seni alıştiracak bu duruma ya da sen onu alıştiracaksın. Pes etme hayır müsadem yok veremeyiz işimiz var dedirt o diyemiyorsa sen de kaynına. Kavga da çıksa tartışma da çıksa hayır kesinlikle olmaz vermeyeceksin de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Berliz35
(
1,195
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç sevmediğim şey acil ihtiyaç dışında başkasından araba istenmez bir de sürekli yapıyorlarmış ben olsam eltime söylerim biz de plan yapmıştık siz isteyince iptal oldu anlayışlı biriyse dank eder zaten çünkü eşinle çözemeyeceksiniz belli ki
29 Temmuz 2023
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
yorumlandı
Eltim çok anlayışlı ama kocası alınır. Alındığını da bize belli eder ve yine olan bize olur bıktım artık ya
29 Temmuz 2023
Citlenbikannesi4242
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Eltin anlayislinolsa asla kabul etmwz esim bana dese tatile gidecez kardesimden araba alacam diye asla kabul etmem bence eltinde rahatsiz degil bu durumdan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Heidi nin koylusu
(
3,066
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayniniz8 arayin eltinizi soyleyun derdinizi rizaliginizin olmqdigini ben olsam.simdiye coktan aramistim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Meleksone
(
2,425
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinizle zaten aranız bozuluyor, ara kaynını söyle istemesinler. Bozuluyorsa böyle bozulsun aranız boşa gitmesin 1-2 kavga edersiniz alışır kendin hallet.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Ngs
(
928
puan)
tarafından
cevaplandı
Oldu canım hem benim altinlarimla alınacak hem de elaleme peşkeş mi cekecem,hiç işim olmaz. Bide araba lütfen senin adına olsun, inşallah kendi üstüne almissindir
29 Temmuz 2023
Defnedamla
(
304
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi üstüme kuzum. Allahtan böyle bir akıllılık yaptım. Bin kez söyledim benim altınlarım la alındı benim rızam yok diyorum tahammül edemiyor
29 Temmuz 2023
Ngs
(
928
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla nasıl rahatladım kız çok iyi yapmışsın. Ama bence kayninla konuş vermeyecem artık haberin olsun de. Ay şuna bak ya araba senin ve senin üstüne ama hala kocan karışıyor. Hadsizlige bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizde böyle sorun olamazki sormadan vermz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
biranneemine
(
8,133
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanam mi olur eltin mi kaynin mi birini ara o araba benim benimde gönlüm yok vermeye de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Zhlfrk
(
7,630
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne iyi abi ymiş eşin keşke evlenmeyıp abi olarak devam etseymiş bıde onlar senin mehır olmuyor hedıye oluyor mehır nikâh kırılırken imamın eşine sorduğu şeydir altın ıstedıysen o dur allah korusun o kacanın boyun borcudur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Aysee97
(
165
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşim de öyle illa vermek zorundayız demez ama verir. Araba kapı da doğru düzgün gezmişliğimiz yok hep onun bunun altında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Nurse
(
5,262
puan)
tarafından
cevaplandı
Direk oarabayi satar altinlari koluma takardim net allah korusun bir yere gideceğim zaman hastane vs yada gezmeye taksi cagirir ona bir guzel odettirirdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Zeynnpp
(
493
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok ilginç eşin varmış tam verilir ihtiyacı olur ama bu şekil keyfiyete verilmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Vallah bende olsam aynı tepkiyi gösterirdim kıyametler kopardı gene verdirtmezdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Ben anne
(
3,886
puan)
tarafından
cevaplandı
Altınlarını geri iste.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Temmuz 2023
Minemf
(
4,431
puan)
tarafından
cevaplandı
Madem senin altinlarinla alindi arabayi kendi üstüne yaptirsaydin calindi diye polisi arardin :) bi de kusurs bakma kocan cok bos dusunuyo akla yarar tek bi tsrafi yok dediginin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
21
cevap
561
göst.
Siz ne dusunursunuz ve bundan sonraki tavriniz ne olur ?
22 Mayıs 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
392
göst.
Esiniz böyle yapsa tavriniz ne olurdu kaynana hak.
23 Temmuz 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Seldaekinci
(
530
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
12
cevap
367
göst.
Tempra arabası olanlar nasıl araba eşinize sorar mısınız?
26 Eylül 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
81
göst.