0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (6,399 puan) tarafından
Kızlar biz şimdi eşimin çalıştığı şehirde kiraya geldik altımıza ve üstümüzde bir daire var biz orta kattayiz biz evi kiralarken bize 3 katında elektriğinin bir olduğu söylenmedi eşimden geçen ay 2 ayın faturası x fiyat deyip sadece eşimden almışlar parayi yani 3 katın faturasını eşim Ödemiş elektriğin bir olduğunu kendimiz fark ettik eşime bu ay 3.300 elektrik faturası geldi söylendi eşim de faturayı istemiş, atmışlar 3300 fatura. eşimde söylemiş katların hepsi bir diye. siz benden hepsini alıyorsunuz . konuşmuşlar kişi sayısına böleceğiz demişler yani biz evde 5 kişi kalıyoruz. yani gelen faturayı evdeki kişi sayısına göre ödeteceklermis böyle bişey var mı ya haklarımız neler bilen var mı eşim avukata vereceğim dedi de ben bir kendim araştırmak istedim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu ev sahibi çözer herhalde ayrılmıyor mu saatler 
(6,399 puan) tarafından
Nasıl oluyo o canım masraflı mi acaba biz 6 aylığına eşyalı ev tutttuk ondan soruyorum
tarafından
Yok çok masraflı olmuyormuş. Orda isterseniz bir elektrikciden fiyat alın
(6,399 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ♥️
(6,399 puan) tarafından
Canim birde sorar mısın ara saatte kim ne kadar elektrik harcamış belli oluyor değil mi
tarafından
Kendi harcadığınızı görürsünüz
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Size söylemediler derken ? Eve girerken konusuluyor adam mesela elektirk su aboneliği açık ya da kendi üzerinize alın ve gibi birşeyler demedi mi ayrıca g.zekali mi bu adam saklanacak şey mi bu 3 u bir olduğu için belli bir kullanımdan sonra katlayacak hep niye böyle birşey ödemek zorunda kalasiniz
(993 puan) tarafından
Ne saçma sapan insanlar var ya ara sayaç koydursun yada şikayet edin öyle şey mi olur 15 kira ver üstüne her ay kullsn kullanma yüksek fatura öde
(6,399 puan) tarafından
Ben de eşime aynı şeyi söyledim biz ayın 14'ünden beri klima açıyoruz ara ara ama kendileri üst kata çıkıp klima açıyodular o zaman sürekli klimaları açık hani ben onlwr kadar kullanmıyorum çocuklarım da var zararlı diye
(993 puan) tarafından
Haklsn tabiki
(6,399 puan) tarafından
Çocuklarım buyukte değiller onları saymalarida haksizluk bence biri daha 4 aylık biri 4.5 yaşında biri 3 yasinda
(993 puan) tarafından
Allah bağışlasın o zman evdeki beyaz esylarida saysinlar :)))
0 oy
(1,119 puan) tarafından
ya tasinin yada ayri baglattin saati sacmalik ne yani 3 tane bebegin varsa onlarda mi sayilcak sanirim sizin evinizdeki kisi sayisi onlarinin kinden fazla Zehir zikkim olsun haram yiyenlere
(6,399 puan) tarafından
Canim 6 aylığına kiraladık ayirinca masraf falan da ayrı çıkar kendilerinin ayırması lazım
(1,119 puan) tarafından
valla bak uyaniklik yapip soylememisler ustune faturayi odetmisler avukata verseniz daha cok masraf olur yinede bi danisin cok zor Allah yardimciniz olsun
(6,399 puan) tarafından
Avukat savcı falan tanıdığımız var kendileri bilir eşim dedi söyleyeceğim hani avukatı vereceğim sizi mesajları falan da duruyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutlu1 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 158 göst.
7 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ceylan21 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.