0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum tam 63 günlük üç buçuk aylık olduğunda sünnet ettirmeyi düşünüyorum bazı tanıdıkları klipsli yöntemi önerdi bazıları eski usul dedi kafam karıştı sizce hangisi daha çabuk iyileşir ve daha kolay olur

9 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
İlk çocuğunu klipsli 2.çocuğunu dikişli yaptıran bir anne olarak tavsiyem kesinlikle dikişli o aletle çocuğu ve kendini hiç boşa uğraştırma dikişlinin iyileşme ve acı durumu diğerine göre yok gibi altını açtığın zaman çocuk ayağını değer mi değmez mi bir sürü telaş ediyorsun ama dikişli de ilk çişini yapınca çıkardık üstünü kremini de sürdük oldu bitti klipste 3 gün o alet çocuğun pipisinde aman ayağı değmesin aman kolu değmesin 3 gün sonunda banyosu kremi yağı uğraşıyorsun doğru uygulama yapmazsan doktor çıkarırken çocuğunun canının daha çok acıma ihtimali var
tarafından
Özlem57 yorumun için çok teşekkür ederim sanırım en çok aydınlandığım yorum eşim klipsli diyor iş yerindeki arkadaşları önermiş bende dikişli istiyordum eşime bu şekil anlatırım
(1,508 puan) tarafından
Rica ederim. En iyi yöntem en bilinen yöntemdir hem bir sağlıkçı hemde 2 tekniği de denettirmiş bir anne olarak bence en mantıklısı büyük çocuğum klipsle 3 gün ağladı küçüğü de ilk çişini yaptı sanki sünnet olmamış gibi rahat geçirdi 3 gün maksimum1 hafta iyileşme süreci doktorun verdiği kremi bolca sür
-Reklam-
0 oy
(12,764 puan) tarafından
43 gunluktu lokal anestezi ile dikisli yaptirdik
tarafından
Sünnet sonrası nasıldı acaba yani ağrı aci kaç gün sürdü kaç günde iğleşti
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Bizde klipsli yapacaktık ama arkadaşımın oğlu klipsi çıkarırken sünnetten daha çok ağladı diyince vazgeçtik bacım estetik dikiş attı doktorumuz kendi kendine düştü dikişler 
tarafından
Sünnet sonrası nasıl geçti acaba birde kaç aylıktı bebişiniz yaptırdığnızda
(6,086 puan) tarafından
Ay geç gördüm kusura bakma ilk gün çok ağladı evet ama sonraki günler hafif mızırdaklık yaptı okadar 1 hafta sonra tamamen iyileşti
0 oy
(195 puan) tarafından
Klipsi yaptıracağım biz de oğlum 4 aylık yaptırdığında bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ya zaten bir haftaya kalmazdı iyileşti bir sıkıntı da olmadı çok şükür
0 oy
tarafından
Sadece ucunu uyuşturdular
0 oy
(180 puan) tarafından
Klipsli yaptırdik skıntı olmadı şükür simdi yine hamileyim yne klipsli yptrcam hasip olursa ve daha erken yeni dogan zamaninda
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Eski usul dikisli tekbirle kesti doktorumuz
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Eski usul yaptır canım uyuşturarak inan huc anlamıyor bile
0 oy
tarafından
Tıbbi isimleri bilmiyorum ama bizimki iğne ile uyuşturdular dikişli oldu 1 gece çektik sadece zorluğunu 10 günde falan tamamen iyileşti 8 aylıkken yaptık biz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 258 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
16 cevap 273 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu