Bu uygulamayı hamileligimin en başından beri kullanıyordum soru cevap bölümüne sonradan kaydoldum 7 aydır soru cevap bölümüne yim yaklaşık bazen çıkış yaptım yanlışlıkla giremedim başka hesap açtım aşk. Bocegim ondan önce Deniz19 diye vardı eskiler buradaysa hatırlar belki hatta egeli Fadime vardı erkekti yada kadın bilemiyorum çok üstüne gittik ama o da dalga geçer gibi konuştu bizimle napiyouz akidesler diyordu bizde erkek zannedip üstüne gittik belkide erkekti bilemiyorum çok iyi anlaştığımız kişiler oldu çok anlaşamadığımız kişilerde oldu bakiyorum da bazı kişiler uyarı veriyor uyarı verince noluyor içiniz mi rahatlıyor anlamıyorum neyse 5 aylık kızım var adı Göksu adım pinar esimi çok seviyorum corum lu yum hamile değilim şuan normal doğum yaptim ama bu uygulama bağımlılık yaptı 5 dk da bir giriyorum bütün hamile lere hayırlı doğumlar dilerim inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebisinizi
Ben deniz nikiyle hatirladim seni :)
Canim bende sohbet amacli bi post actim onada uyari vermisler kufur etmedim bisey yapmadim anlamadim gitti. Allah bagislasin bebisini bende 25 haftalik hamileyim :)
Kuzum şimdi bunu açtın ya uyarı verirler burada sevilmiyor böyle sevme sevilme şeyleri :P :/
Deniz19 ismiyle hatırladım ben :)
Egeli Fadime de ayrı bir cesitti:))
401,030 soru
12,000,990 cevap
36,184 kullanıcı