0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,881 puan) tarafından
Normalde sarı olan kakasi bugün yeşil renkteydi neden oluyor normal midir bilen var mı kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(16,801 puan) tarafından
Kulağı ağrır ondan derler bilmiyorum ne kadar doğru ama yedikleri den de olabilir yada ilaç kullanıyorsanız ondan da olabilir bir çok neden var çünkü 
(2,881 puan) tarafından
Devam ederse doktora sorayim en iyici internetten baktim da çok aydınlanamadım bende
(16,801 puan) tarafından
Netten bakmak yanlış olur çünkü orda genelleme yapar devam ederse doktora götür ama bence normal düzelir
-Reklam-
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Yanlis bilgilendirmek istemem pek fazla aklimda kalmadi ama usuttugu icin yesil oluyodu diye hatirliyorum 
(2,881 puan) tarafından
Usutmemistir ınşaallah dikkat etmeye çalışıyorum aslında
(1,225 puan) tarafından
Insallah canim. Dedigim gibi yanlis ta bilgilendirmek istemiyorum benm aklimda oyle kalmıştı
(2,881 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,225 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Usutmus olabilirmi ayaklarını canim
(2,881 puan) tarafından
Ayakları genelde soğuk aslında ama ayaklı tulumlardan giyiniyor
tarafından
Ya genelde çocuklar ayaklarını usutunce falan yeşil olur korkulacak biside yok merak etme
0 oy
(682 puan) tarafından
Yediklerin yapar genelde canım .aylarca oğlum yeşil kaka yaptı hatta fosforlu yeşil felan olurdu sebeb bulamadılar . Karnı ağrır dediler alerji olabilir dediler felan en son yeşillik yediğim için olduğunu farkettim hergün ot yerdim süt olsun diye 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Canım ilk olarak bebeklerın ellerı ve ayakları soğuk olur bu üşüdüğü anlamına gelmez kan dolaşımı zayıf olduğu için mama ile mi beslenıyo yoksa anne sütü mü benm bebegim 9aylık olcak mama ile beslendıgı için yesil yapıyodu ek gıdaya gectık şimdi tabi renk değişimi oldu Doktora bi sor gene belkı alerji olabilir Senın yedıklerındende kaynaklı olabılır
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Bacım orda nasıl bilmem de burda hava serin bugün usumustir bı yerden yada senden geçmiştir süt emen çocuklarda oluyor bazen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,782 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 223 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.