0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (750 puan) tarafından
Geçen sene babamı kaybettim ondan sonra uykularım çok bozuldu her gece 3 4 oluyor saat artık yoruldum gündüz hiç bişeye yetişemiyorum gece böyle uyuyamiyorum napicam bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim tam tersi uykuya vuruyorum kendimi 
(4,589 puan) tarafından
O bebeden kaynaklı bacım bnmde ikinci olduktan sonra çok nadir erken yatarım zaten geç yatiyolsr tam keder vakti yatiriyorsjn aklına bisiler geldikçe huzurun kaçıyor bende hep 3 4 yatarım ama hala moralim bozulsjn gözümü açamam ama uyuyamiyonda
(750 puan) tarafından
Evet 1 gibi uyudu işte sonra benim uykum kaçıyor böyle kendimi kötü hissediyorum. Genelde yalnız kalınca böyle oluyor eşim varken çok kötü olmuyorum ama onu da uyutup böyle kalıyordum yalnız...
(4,589 puan) tarafından
Bende öyleyim son zamanlarda önceden ben uyurdum eşim otururdu şimdi eşim uyuyor ben oturuyorum yaş gittikce de uykuyla arası bozuluyor insanın diyokar galiba dogru
(750 puan) tarafından
Bı komşumuz var 60 küsur yaşında veya yakındır tam bilmiyorum oda annesini kaybetti 1.5 yıl oluyor işte o zamandan beri sabahlara kadar oturuyorum diyor bende ondan sonra dedim herhalde benimde öyle diye düşünüyorum
(4,589 puan) tarafından
Olabilir de her vücudun duygulara verdiği tepki farklı birde yaşımız gidiyor tepkilerde değişebiliyor
-Reklam-
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Babami kaybedeli 3 yil oldu ilk yil cok sancli gecti agir depresyon ve hamilelik ikisi birlikteydi ama ben ferahligi sadaka da bulmustum onun adina agaclar diktirdim sevdigi yemekleri yapip yaslilara vrrdim boyle boyle icime ferahlik kabuklenme surecine girmis bulundim 
(750 puan) tarafından
Ben fotoğraflarda yüzüne bile bakamıyorum sanki beynim onu yok sayıyor ama gece karşıma çıkarıyor. Bende hamileydim kaybettigimde içim bağıra çağıra ağlamak istedim ama olmadı yapamadim bebeğimi düşünmek zorundaydım bilmiyorum çok kötü oluyorum işte .
(3,093 puan) tarafından
Yas surecini tam yasayamadigin icin suan bu durimda olabilirsin cunku yas sureci dogal bir seyir o an yasamadiklqrin gece bilincaltinin disavurumunu gibi
Bence cnm destek al suan ki aklim olsa kesinlikle alirdim bazi seylerin ustesinden tek basina gelmek cok zor
(750 puan) tarafından
Artık geçmiştir desteğe ihtiyacım kalmamıştır diye düşünüyorum ama sanırım var en kısa zamanda gitmek istiyorum inşallah
(3,093 puan) tarafından
Modern cagda su toplumda kimin iht yok ki valla profosyonel bir kulagin dinlemesi apayri bir deneyim kendini taniyosn kendinle ilgili slrununla ilgili farkindaligin artiyor bazi seylere karsi daha esneklik kazanabiliyo imsam
(750 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım kendimiz hakkında bile birçok şeyi görmeyip bilmiyor farkına varamiyoruz
(3,093 puan) tarafından
Kesinlikle haklsn valla karisindaki kisinin anlamak icin pldugunu bilmek bile cok iyi geliyor
tarafından
Benzer kaderi yaşamışız bende hamile kaldım hemen ardından babamı kaybettim. Biri geldi biri gitti
(3,093 puan) tarafından
Bir yandan hayata tutunmaya sebep oluyo bir yandan da yuregin yangin yeri
0 oy
tarafından
Rabbım acılarını göstermesin büyüklerimin 
(750 puan) tarafından
Amin canım sağlık versin başından eksik etmesin
0 oy
(5,301 puan) tarafından
En son Şubat ayında babam bildiğim dedemi kaybettim depremden 3 gün önce ogun bugudur ne uyku ne bişey asalak gibiyim ama 4 çocuğum var mecburen işlerimi de yapıyorum yemeğimi de yapıyorum hayat devam ediyor malesef 
(750 puan) tarafından
Evet hayat devam ediyor bu çok acı verici tek iyi gelen bebeğim ve eşim..  başın sağolsun canım
(5,301 puan) tarafından
Seninde başın sağolsun kuzum ben babamı 3 yaşında kaybettim hiç hatiramiyorum bile
0 oy
tarafından
Bende öyleydim babamı kaybettim uyuyamadım hamile kaldım alnı zamanda. Bebek doğunca yorgunluktan uyumak istiyorsun ama bebekten bu sefer uyuyamıyorsun o fırsatın olmuyor. O yandan bu yana uyumuyorum. Bebeğim ilaç oldu üzüntüme şimdi de bebeğim için uyumuyorum 
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Bende çocukluk arkadaşımı kaybettim o günden sonra uyku sorunum oluştu uyuyamıyorum o kadar genctiki çok erken gitti çok 
0 oy
(1,611 puan) tarafından

Oğlum atipik otizim tanısı alalı 1 yıl oldu o günden sonra ne uyku kaldı ne birşey. Oğlum şu an yaşıtlarını şükür yakaladı ama psikiyatri yüzüme donuk bir ifade ile OTİZİMLİ dediği an başladı bu durum oğlum ne kadar iyi olsa da geceleri sürekli uyanıyorum o günden sonra nefesim bana yetmiyor gibi geliyor kalbim çarpıyor uykumdan uyanıp terasa atıyorum kendimi üstümü başımı yırtıp avaz avaz böğüre böğüre çığlık atmak istiyorum sakinleştiğim zaman uykum kaçmış oluyor oğlum zaten sabah 6 da uyanıyor bir dakika bile geçmez 6 yı bütün gün sarhoş gibi oluyorum :) sadece geceleri böyle oluyor psikiyatri tramva oluşmuş dedi o gün gerçekten bir tranva oluştu  tükenmişlik sendromu da eşlik ediyor dedi panik atağa çevirecek gibi duruyor 3 ay sonra gel dedi mutlaka psikiyatri ile görüş kuzum 

(750 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun...
0 oy
(14,101 puan) tarafından
Kimi insanlar uykuya atar kendini kimi başka şeylere biz de yakın zamanda kaynanami kaybettik eşim her ne kadar uyumicam ben dese de o üzüntü onu uyutuyordu 
(750 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım
0 oy
tarafından
2021 in Aralık ayında 9 aylık bebeğim karnımda öldü bayağı bı uyuyamadim çok kötü günler geçirdim ama şükür biraz da olsa topladım hala aklıma kalbimde çok acı bişey aklıma geldikçe ağlıyorum çok şükür 34 haftalık hamileyim biraz olsun bastırdı acimi çok zor gerçekten günlerce uyuyamadım belki aylarca 
(750 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. İnşallah çok daha güzel günleriniz olsun
tarafından
Amin amin çok teşekkür ederim
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Annemi kaybettim hiç öyle bir sorun yaşamadım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
+2 oy
22 cevap 350 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (1,959 puan) tarafından soruldu
0 oy