0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (16,942 puan) tarafından

Kendi internetimizi kiracimiz ile paylaşıyorduk her ay kirayla beraber verirlerdi parayı. 6 subattaki depremden sonra kaynanamlara geçtik 3 4 günlüğüne. Kaynanam karşımızda oturuyor. Oraya geçince net çekmiyor diye neti kaynanam gile yaklaştırdık bu sefer kiracıya çekmedi net. Biz de cekmiyorsa net parasını düşün kiradan vermeyin çünkü wifiye kaynanam da bağlanmaya başladı depremden sonra. Neyse o zamandan beri net parası vermiyorlar biz de şifreyi değiştirdik. Ama fark ettik bizim modemin olduğunu yerin tam altındaki odada kiracıların kiler niyetine kullandıkları bı oda var ve orda şebeke çekmez ama hep o odadan film ve izlerler. Eşim se şüphelendi geldi bana sordu onlara şifreyi mi verdin dedi hayır dedim. O niye hep odada iken biseyler izliyorlar dedi ne bilim dedim. Eşim aşağı indi pencerenin orda durdu bana mesaj attı wifiyi kapat dedi kapattım ben wifiyi kapatınca onların izlediği filmin sesi kesilmiş. Bunlar heralde bizim wifi şifresini kırmış. Ben şimdi açık açık inip sorsam mı böyle bir şey var mı yok mu yoksa sorduguma da utanırım ama :ermm: siz olsanız sorar mısınız 

6 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
Yani nasıl sorulur ki  bilemedim.
(16,942 puan) tarafından
İşte bende onu bilemedim ya. Yok öyle bişey deseler utanırım sorduguma öyle bişey varsa da acaba evet derler mi ki onu da bilmiyorum
(789 puan) tarafından
Demezler bence ama bağlantı şeyini bulamazmisiniz kaç kişi bağlanmış falan
(16,942 puan) tarafından
Eşim bı ara baktı ama ben anlamam öyle şeylerden
-Reklam-
0 oy
(1,773 puan) tarafından
Kimlerin bağlı olduğunu görüyorsun zaten bilgisayardan kac kisinin falan bağlandığını 
(16,942 puan) tarafından
Eşim bı ara baktı zaten hatta engellenedebiliyormus da ama sonra yapmadı
0 oy
(17,146 puan) tarafından
Yeni şifre koy geç ben olsam sormazdım yaptılarsa o da onların ayıbı olsun
(16,942 puan) tarafından
Kaç kere değiştirdik canım hatta eşim yine benden şüphelendi acaba ben mi veriyorum şifreyi bana da vermedi şifreyi
0 oy
tarafından
Şifre basit bişey miydi acaba nasıl kırıyorlar şifreyi 
(16,942 puan) tarafından
Eşim unutuyor diye kolay yapıyordu kaç kere değiştirdik hatta hep benden şüphelendi acaba ben mi veriyorum diye bu en sonki şifreyi bana da söylemedi
tarafından
TC nizin baş rakamlarını koyun unutmanız mümkün olmaz
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Ya bizde kiraciyiz ev sahibimiz bizden bedava şifre aldı verdik mecbur bişey olmaz dedik bu sefer kardeşi geldi onun telefonunu yoluyor bunada girin diye amcası geliyor bunada girin diyor kayinin geliyor buna da girin diyor kaç kere şifreyi değiştirdik yüzsuz yüzsüz gelip istediler vermedim şifreyi trip ati bakmadı yüzüme neyse dedim burda bı kaç ayım kalmış verelim dedik herkesi bağlıyorlar valla insan deliye dönüyor ya gerçekten çok çirkef insanlar kiraciyiz diye böyle yapıyorlar 
(928 puan) tarafından
Ay yüzsüzlüğünde bu kadarı yani
(16,942 puan) tarafından
Şimdiki telefonlarda optik okuyucu mu ne var artık şifreye gerek kalmadan onları okutuyorlar otomatik bağlanıyor. Biz de wifiyi paylaşınca onlar öyle her gelen misafire bagliyorlardi
(1,199 puan) tarafından
Aynn ya öyle yapıyorlar büyük ihtimale hadi birine veriyoruz niye her geleni baglatiyor anlamıyorum ya ayıp ya bı kuruş para bile almıyoruz
0 oy
tarafından
Daha kolayı var WiFi şifresini değişmek ayrica kullanmışlar artık geriye sorgulamak nedir ya bu devirde heryer internetken
(16,942 puan) tarafından
Depremden sonra 4 5 kere değiştik. Ama şebeke çekmeyen odadan sürekli film izlemeleri bizi şüpheye düşürdü. Yoksa internet dediğin bu devirde herkeste var
tarafından
Ama şifrenizi kirmasi zor bilindik şifre yapmayın soru işareti ünlem gibi şeylerde koyun onları kirmazlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (947 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
1 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu