0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Smdi bahcemiz var evinde onunde avlu yani neyse otryoz neyse cocugun altini altim yanimda durmasin diye attim cop birktryoz sonra atiyoz bezleri bi yere kalkinca posete atiyim dedim firlatinca kaynanam bismillah dedinmi bna diyo ne alaka dedim cocugun hasta olur dedi dgrumy szce 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç öyle. Bişey duymadım 
(1,265 puan) tarafından
Ortalikta olmasi. Diye yazin mecburen birktryoz buyuk cop posetlerine cope atiyoz
tarafından
Benim eski evimde çöpe çok uzaktı yarım saatlik mesafe kış vakti eşim uyardı benı bezi çöpe atma ne olursa olsun dedı normalde biz ateşe tualetimizi yapmıyorsak çocuğun tualetini de yakmamalıyız dedı
(1,265 puan) tarafından
Kaynanamlar atiyo diye bnde atiyom bnce ortalikta gezinmedgi icin sorun olma
tarafından
Bilmiyorum vala biz yine biriktirip çöpe attık şimdiki evim çöpe çok yakın cadde üzerinde günlük atıyorum
(1,265 puan) tarafından
İyii bakk.tmm.cmm
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Batıl inanç. Hiç inanmam böyle şeylere. Her işin başında bismillah denir ona lafım yok da hasta olur filan saçma 
(1,265 puan) tarafından
Bncedee bnada oyle geliyo yok hasta. Olur bilmm ne  kndi her attgnda besmele ceker
0 oy
tarafından
Yâ ben de geçen kışın aşırı soğuklarda oğlumun bezini destur bismillâh diyerek sobaya attim babannemde dedi ateşe atma çocuk çarpılır tövbe estağfirullâh. İnsanı korkutuyorlar.
tarafından
Oysa ki çocuk bezleri kadin pedleri imkan varsa sobaya atılıp yakilmali. Çünkü doğada cokkk geç çözünüyorlar.
Doğa için en doğrusu bu.
(1,265 puan) tarafından
Yukardaki yorumda yakilmamli diyor kader biz kisim sobada yakariz
tarafından
Ay herkes konuşuyor da. Doğayı düşünen var mı. Yada yakıldı diye şöyle oldu böyle oldu deyip kesin delil gösterecek var mı?.
Köyde ki insanlar hep sobada yakar etrafa atıp pisletmez. Şükür hiç bir şey de olmaz.
Pisli.k sonuçta yakılması nasıl zararlı olabilir ki
tarafından
İşte bence de en güzel ateş temizler yanar. Yoksa çöpte kokar leş gibi. Şehirde hep çöpe atıyoruz köyde olsam ben biriktirip yakardim çöpleri.
(1,265 puan) tarafından
Koyde otryorum.mecburen kisin sobada yakiyorz yazinda biriktryru.posette cope ariyorz
0 oy
tarafından
Hurafe öyle şeyler 
0 oy
tarafından
Tamam her işi besmele ile yapmalıyız ama bunu yapmadın şöyle olur böyle olur demek ne kadar doğru acaba?
(1,265 puan) tarafından
Yani bencedee
0 oy
tarafından
Her söylenileni gerçek sanarsaniz ohoo.

Afedersin de ota boka değer yüklemeyin. Ne olacak aslı kaka
(1,265 puan) tarafından
Bende.oyle.diyorjm.gercek sandigmzdan degil
0 oy
(79 puan) tarafından
Canim evde is iicn bir numara attim yapmak istiyor
0 oy
(18,159 puan) tarafından
Çöpe bisey atarken hatta gece çöpün yanından geçerken mutlaka besmele çekilmeli çocuk olsun büyük olsun besmele çekilmeli çünkü 3 harfliler çöplerden ve kül olan yerlerde çok olur kaynanan bence bundan bahsediyor ve bu batıl inanç değil 
(1,265 puan) tarafından
Copte bahsetmiyorjm.sadece dedgm.su avludayiz cope.o an atamicam.durumdyim.uzaktyim.mesela.yere.attgm.icim bismillah demen lazm dio

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 2,007 göst.
0 oy
5 cevap 238 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 17anneyiz (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 87 göst.
+3 oy
18 cevap 590 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esmaa25 (337 puan) tarafından soruldu

411,932 soru