0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar Elimde olan malzeme ile biraz yapmak istiyorum malzememi yazsam olur olmaz baksanız bı 

Buğday 

Nohut 

Fasulye

Siyah kuru üzüm

Fındık

Ceviz 

İnternetten baktım portakal  felan dio ama baktm bulamadim maketten kuru incir kayısı almayı da akıl edemedim unuttum açıkçası elimde yaş olarak şeftali felan var bunlardan olurmu birde kabuk tarçın değil toz tarçın almışım :D olurmu nasi bişi çıkar bunlardan  eşim istedi onun için yapıcam tadı iyi olursa yakın komsularmada vericem teşekkür ederim simdiden

3 Cevaplar

0 oy
(148 puan) tarafından
Portakal katma bence daha güzel oluyor . Çubuk tarçın olur içine . Üstüne toz tarçın dökülür. YouTube da tam tutan bir tarif var her sene ordan yapıyorum çok lezzetli oluyor canim
(413 puan) tarafından
İşte onlar kuru incir kayısı deyince tarifim olmucak gibi hissediyorum market yakında yok ufak bakkal var yoksa almaya inerdm TOKİ dağın başında olur ya ben TOKİ'den de uzak dağın başında otryorum cezaevinin icindeym elde olanlarla nasi bişe çıkar bilemedim yazıyım bı sorayim Dedim canım♥️
(148 puan) tarafından
Kuru incir hiç yakışmıyor . Buğday nohut ve fındık veya ceviz varsa yeter zaten ama bazısı bol malzemelei sever
(413 puan) tarafından
Deneyim şansa ne çıkarsa o zman canım baktgn her tarifte var ya :) eksik olunca sanki olmucakmis gibi hiisedyorum güvenemiyorum teşekkür ederim yarın bı deneym bakym güzel olur inşallah
(148 puan) tarafından
Yo canım sen dediğim tarifle yap elindekilerle gerçekten nohut ve buğday en olmaz üstüne tarçın ceviz varsa zaten daha ne canım . Ben bilerek kuru incir kayısı koymuyorum normalde de aşurede de sevmem
(413 puan) tarafından
Bende sevmem:)eşim istedigi için yapıcam en son ilk evlendimde yapmıştım:)7 sene olmuş :))
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından

Aynı ürünler bende de vardı ve ben sadece çook tatlı olmasın diye bir yarım limonu kesip kesip atmıştım kaynadıktan sonra da çıkarmıştım hiç öyle kayısıdır incidir bence bunlara gerek yok anneme tarçın sordum oda tadını değiştiriyor dedi hiç katmadım öyle süt felan da katmadım bazı videolarda süt felan da katıyorlardı :D

(413 puan) tarafından
Onu iyiki görmedim:) baktıklarım portakal suyu katıyordu:)
(1,026 puan) tarafından
Ya ben biraz kendi kafama göre yaptım çok böyle tatlı sevmiyorum limonu biraz tadını şekerini kırsın diye attım ki ben ölçü ile bile yapmadım tadına bakarak attım şekeri felan :D
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bi tane asure getirmis esim icinde yaş olandan kayisi elma kivi vardı. Elde ne varsa onlarla yapabilirsin.sende ki malzemelerle de olur. Cevizi icine ekleme asureyi karartiyormus en son uzerine serpersin. Bende de cubuk tarcin yoktu en son kaselere koydum uzerine bi tutam serptim kasikla karistirdim guzel oldu.
(413 puan) tarafından
Bende öyle yapaym canım sagolasn:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
5 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Meraklı annecik (259 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 60 göst.
12 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
30 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
27 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,981 soru

23,599,651 cevap

305,931 kullanıcı

...