0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jdjsjssjsjjssjjsjajajajaj

8 Cevaplar

+1 oy
(2,146 puan) tarafından
Kuzenine karışma bence. Sana ne bile diyebilir yani.
(337 puan) tarafından
Ya agzını arama amaclı sey dıcem hanı kız bende tanıyorum sen nerden tanıyorsun dıye
(2,146 puan) tarafından
Bence cidden karıştırma.  Belki kız anlatmıştır durumu. Sen küçük düşersin.
(337 puan) tarafından
Ne gibi bi durum eşim kıza bısey demedıko dırek sıldık engelledık zannetmiyorum belkı esımın kuzenı oldugunu bıle bılmıyordur soyadları farklı dayısının kızo cunku neyi anlatacakki kuzenıne sulandım mı dıcek yada benı sıldı falan mı dıcek esıme soylıyım mı bu kuzenını takıp etmıyor ınstadan dıyımmı sana sulanan kadını paylasmıs dıue
(2,146 puan) tarafından
Beni sildiler engellediler diye anlatır belki diyorum. Hani masum ayağina yatar. Onlar yanlış anladı gibisinden. Sen eşinden eminsen gerisini boşver. Bazı insanlar çamur gibi üstüne kalıverir.
(51,805 puan) tarafından
cok sey kuruyosun kafanda. kucuklukten taniyosa kuzenini de az cok taniyodur taniyosa diyebilir is yaptirdik esi kiskandi sildi diye okuldan kurstan kuaforden tanıyor olabilir
ha bilmiyor kuzen olduklarını diyelim kuzeni arkadasim yazar konu kapanir irdeleyemezsin nerden arkasasn neci diye
tarafından
Aynen İkbâl+ yani bu kadar da merak olmaz ki
(337 puan) tarafından
Benım sıldırdıgımı nerden bılcekki bacım ben kdınla adam yerıne koyup yazıp etmedım esım teklıf ettı kendıne guvenıp yuzlesırım dedı ben ıstemedım ya da esım demedı bısey ona sonucta ısını yapmıs bıtmıs ayrıca boyle bı seyı bılse bıle muhabeet nasıl oraya gelsın esımı bılıyor evlı dımı bu konuyu kuzenının yengelerının yanında acarsa yayılır olay cıkabılır benım kulagıma gelebılır ha bı tarafı yıyorsa konussun
(2,146 puan) tarafından
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Gerek yok ki bu kadarına
(51,805 puan) tarafından
esin simdiye kadar silmemiste neden silip engellemis anlamistir. tamam onuda anlamadi diyelim sordun diyelim kuzenine nerden taniyosun kuzeni dese sana nerden taniyosun esim isini yapti dicen yine konu kapanacak. belkide kuzeni der bak seni sordu diye cok sacma sapan hal alır esine güveniyosan salla gitsin
(337 puan) tarafından
Sımdı sılmedı sadce bı kaç ay kaldı kadın ısını yapmıstı ben bu kadını tam cozunce engelledım hatta numarası yoktu esımde tel degıstınce cunku her sene boya ısı oluyor bunların esımde devamlı musterı gozuyle baktıgı ıcın bu tıp musterılerı sılmez ama bu aslında kaynıma vercektı ısı o olmayınca esıme verdı esım yaptı ettı bende konusma tarzını begenmeyınce olah cıkardım sıldırdım sımdı sormayacagım zaten kuzenıe dedıgınız gıbı esıme guvenım tam
(51,805 puan) tarafından
bak bazi kadinlar yavsiyo sen hislerinde haklisindir kadın hisseder. bizimde basimiza geliyor is hayatinda disarida erkekler zarf atiyo eger kadin veya erkek taviz verirse is ilerlerliyo. bu kadinda yavsamis esinde gevseklik gorseydi ileriyede giderdi giderlerdi. esinden eminsen hic kurcalama.benzer olayi sene basinda yasadik sinir bozucu durum ama guvenin tamsa gormezden geleceksin
-Reklam-
+1 oy
(9,640 puan) tarafından
Yani çok takıyorsan sor ağzını yokla ama esinden yana rahatsan hiç kurcalayip huzurunu kaçırma..  sonuçta dışarıda görüşmüş alıp sana getirmemms
(337 puan) tarafından
Evet ama sınırlerım bozuldu mıdem bulandı bak kucuk bı detay vereyım bu kadım ısı aslında kaynıma vercektı aynı ısı yapıyorlar esımle o donem bazı nedenlerle kaynım mahkumdu bu esımın numarasını bulmus gece  11 tamammı arıyor esım her zaman hoparlörde konusur benm yanımda saklısı yoktur zaten genelde esımı herkes gec saattede arar neyse actı telı esım kız ıste dırek ama bu asko kusko pelınsu konusma hayal et agzını yaya yaya babaasını oglu rahatlıgıyla esımın ısmı soyledı esımde kaldı bı ıste kaynımı sordu ben ona ıs vermıstım nerde dıye esımde ıste cezaevınde dedı tmm dedı benım dukkanı sen yap unutma bak numaramı kydet dıyede tembıhledı o zaman zaten kuruntu degıldı ben hıssetmıstıö kadınlar hısseder bılırsın
(9,640 puan) tarafından
Ama eşinden bisey gormemissin canım kızın terbiyesizligi şu yeni konuşma tarzlarindan bende hoşlanmam zaten ... Sen kızı eşinle muhatap ettirme yeter kuruntu yapma kendine eşine de belli etme Bi sakinle
(337 puan) tarafından
Ay dımı esegın bkonu eselemeye gerek yok esıme guvenıyorjm o konuda o bı aklını celmeye calıstı ama celemedı onu fark ettım Allahtan dedım esıme bır daha arayıp ıs derse sakın bu sefer telı ben alırım sıcrım kadının agzına dedım
+1 oy
(671 puan) tarafından
Arkadaşlar demek kı bence olay sana patlar hıc bulasma ayrıca cok sacma yani zaten esın engellemıs kuzeninjn agzını arasan ne olacak ki daha yanı 
(337 puan) tarafından
Kız sınırım hopladı kadını gorunce ne bılem yazmıyim
(671 puan) tarafından
Bence yazma kızın aklına tekrar sokma esini arkadas lar dıyosun kuzen gıdıp kıza derse senı sordu falan egosu tatmin olur hıc bısey olmasa senın kocana engellettıgınj anlar falan bence hıc kurcalama
(337 puan) tarafından
Dimi aman uzak dursun bızden bı ara annesının evını yaptırmak ıcın gece cagırdı yıne esım esnaf oldugu ıcın bu tarz kadınları bılıyor en yakın erkek arkadasını aldı gıttı benım ne ısım var tek orda dedı ben demeden yaptı bunu afferın dedım o zmn ıcımden
0 oy
(337 puan) tarafından
Fikir verebılır msıınızzz
0 oy
(51,805 puan) tarafından
hic yazma bisey 
0 oy
(1,443 puan) tarafından
Sakın elini öyle bir ipe atma kuzenin birşey derse duyarsan defolun gidin de eşinide çek öyle birşey olmayacaksa bırak birşey deme engellediğin gibi kalsın sağlam ayakkabı değil her yerden girer uzak dur 
(1,443 puan) tarafından
Demek istediğim kadın iyi değil sen kurcalarsan oradan da girer benden demesi eşinide kendinide uzak tut
(337 puan) tarafından
Aynen bacım bı yuva kolay kurulmuyor bız cok cıle cektık cok kavgalar yasadık ama kopmadık kopamayız bagımız farklı boyle kenar mahalle dılberlerı yuzudnen esımı kıramam
(1,443 puan) tarafından
Tabi ya eşinde bitiyor biliyor musun yapar yapar sonra bakar adam öyle değil hemen kaçar yolda geçenler hep öyleler benim eşim askeri personel bak sana yemin ederim gören der aşırı zenginiz bu askerlerde ne var bilmiyorum da eşimle evlenmeseydik asker olmasaydı yine ben bu kriteri aramazdım ne alaka yani en ufak formasını giysin sana yemin ederim kendi gözümün önünde eşimle yan yana değildik zannettiler ben karısı değilim kız eşime baka baka bacağını ayırdı eşimin kafası yerde sonra elini tuttum eşimin kız bana bir bakıyor sana anlatamam laftan daha beter ettim onu
(1,443 puan) tarafından
Kısaca eşinin peşinden git ama gitmiyormuş gibi davran
(337 puan) tarafından
Evet ya vallaha hemcınslerımı kotulemek ıstemem hıc bı zaman ama var boyle peynirler benm esımde yakısıklı bı adam allah var parka falan gıdıyoruz bekar zamnedıp kızlar bakıyor esım bazen benle dısarı cıkmak ıstemıyor olay cıkarıyorum dıye gecende ben esım kızımı parka götürdü bende mangaldan kalkıp gıttım esım kızımla ılgılenıyor kızım bırı kurulmus esımı ızlıyor bekar sandı zahır kızımıda herhalde cocugu dehılde yegenı falan sandı benı oglumu gorunce esımın yanında sok oldu kalktı gıttı bende esımı sucladım ben yokken kızla mı kesiltin dıye allah belamı versın ıftıra atıyorsjn dedı napayım kız kıtlenmıstı bu karıda oyleydı ya ben ıs verdıgım adama bıde evlı ıkı cocuklu bu samımıyetle konusmam ya kardesım yazarken bıle kardesimmmmm yazıyor falan kankaaa yazıyor elim sey yazmıs geleyımmı boya yapmaya o da ay kız arkadaslrım varr maymuncuk emojısı falan fıstan ya dedım bu kadım bendem hıc mı cekınmıyor karısı gorse ne der dıye esıme kızdım bu kadın ne hakla senle boyle konusyor ıste gunah alma kadın bana kardesım dıyor dedı ben bıseh yapsam sana verıp telefonu bırde bu mesajları sılmeden o kadar kerızmıyım dedı o konuda haklı ama naptım ne ettım sıldım engelledım ve bır daja esıme onj ısını almıycaksım dedım hatta gecen kıs bu kız kaynımıda kahve ıcmeye dukkanına cagırmıs nasıl gevsek bı kız o zaman tam anladm
0 oy
tarafından
Sanki kocan resmi paylaşmış yada kaynanan yani kuzeni paylaşmış bibisinin bibisi ne merak ediyon bu kadar nerden taniyorsa tanıyor esnaf diyorsun yani esnafı herkes çevrede hemen hemen tanır akıl var mantık var
(337 puan) tarafından
Esım esnaf kuzenı kız ya belkı kuafor ya bu sulanan kadın ordan tanıyordur amma velakın evıne getırıp kahve ıcecek kadar samımıyet benı sasırttı dogrusu
tarafından
İnsanlar da biriyle samimi olurken kimseye soracak değiller ki , niye şaşırıyorsun.
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Canm ben suna takıldım nıye baya uğrastıktan sonra sılebıldın ki numarayı esin mı silmek ıstemedı
(337 puan) tarafından
Yok esımın sifresini her daim bilirim telefonumu yanımda bırakır gıder goturmez kontrol ettım kadın yok yani zaten sadece numarası dalan vardı ınstagramda normalde esım ısını yaptgı dukkanları takıp eder bu karıyı etmemıstı
(1,142 puan) tarafından
Aynı yerde mi yasıyorsunuz yanı istese gorebılır mı yanı
(337 puan) tarafından
Evet canm dukkan dedım ya işini yaptı aynı ilçe ama esıme guvenım tam her seferınde yuzune vuruyorum alnım ak yuzlestıreyım dıyor hatta esımın bı amcaoglunun sınıf arkadası kız ordanda bılıyor
(1,142 puan) tarafından
Eşinde bitiyor cnm hersey guvenıyorsan sorun yok o zaman
(337 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Guvenıyorum kapandı bızım ıcın o konu

İlgili bir soru bulunamadı

410,994 soru

12,368,575 cevap

42,219 kullanıcı

Kategoriler

...