0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Kızlar günaydın oğlum uyanıkken ev süpüremıyorm sürekli ilgi isteyen Bi bebek sürekli ağlak uyuyunca da sesli olduğu makine çalıştıramıyoum acaba robot süpürge mi alsam uyuyunca salsam yada dikey mi alsam sizce 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer minik bir çocuğun varsa kesinlikle şarjli süpürge .

Bende süpürge arayisindayken senin gibi düşündüm . Ben robottan yanaydim eşim şarjlidan yanaydi.

Şarjlı aldık. İyikide iyikide şarjlı almışım. 

Çünkü o kdr pratikki. Mesela kızım sürekli bişi dökuyo koltuğun üstüne fln. Hemen supuruyorum. Balkonu bile sarjliyla supueuyorum.

Ben kablolu olduğu için diğer süpürgeyle supuresim hiç gelmiyodu. Tak çıkar tak çıkar. Hep eşim supuruyodu. 

Ama bu o kdr pratikki. 
(319 puan) tarafından
Evet bebeğim küçük 5 aylık markası neyy sizinkinin
tarafından
Markasi ne canm memnun musun cekiminden falan bende arayistayim
tarafından
Bosch canım çok memnunum gerçekten. Tavsiye ederim. Dysonlara milyarlar dökmenin alemi yok. Çokta güzel supuruyo.
Mesela benim koridorun halısı şu ince halilardan. Kablolu spurge üstünde kılları hiç alamiyodu. Dikkatli bakınca tüyler kıllar hep duruyodu. Ama bu çok güzel suouruyo.
Işigida var.  Kirilabiluyor koltuk altlarına girmek icin
tarafından
Ayrıca Boschun çift bataryalı süpürgeleri de var. Eğer eviniz baya büyükse çift bataryalı alabilirsiniz. Ama eviniz klasik boyutlardaysa mesela benimki 3+1 normal genişlikte bir ev. Tek batarya yetiyoda artiyo bile. Ben tek bataryalı aldimm
Bataryası boschun elejtrikli matkapin testerenin bataryası. Eğer bataryaniz bozulursa bulma imkanınız çok yüksek heryerde var o sebebten
tarafından
Gule gule kullan cnm linki varsa bakabilirim
tarafından
3+1 ama metre kare olarak kucuk bi ev odalar el kadar gunu kurtarsin yeter dusuncesindeyim cocuklu olunca kablolu pratik olmuyor robot icin de evin zemini eski parkelerden mobilyalar yere yakin kullanamam die
tarafından
En mantiklisi şarjli
tarafından
https://ty.gl/hv1p1tfji7. Stokta kalmamış burda ama birsuru çeşidi var. Ben geçen sene almıştım. Yeni modelleri cikmistir
tarafından
Tesekkurler cnm bakayim
(319 puan) tarafından
Bwnım ev 4+1 ses seviyesi nasıl peki benim için o çok önemli uyuduğunda açabilir miyim
tarafından
Ya eşimde robot süpürge için evi baştan aşağı kaldirman gerekecek dedi. Salonun sandalyerini orta sehpası var küçük sehpalar var.  Mutfakta da sandalyeker var. Oturma odasında kızımın çalışma masası var. Çocuk odasında tam ortada park beşik var. Yani bunların arasından geçmesi imkansız .
Gercktn alacaksanız şarjlı alın. Bana dua edersiniz o derece☺️
tarafından
Esen ben kız uyudugundada acabiliyorum benimki öyle sese uyanmaz ama sessiz diyemem sesi cikiyor
tarafından
Ama şunuda söyleyim mesela yatağımın altına bir sağdan bir soldan kırma yerini kırarak supuruyorum . Fakat ortaya tam ulaşmıyor ama orayida viledayla hallediyorum. Zaten sürekli spurup sildigim için orası toz olmuyor.
Ama mesela oturma odasında koşem koltuğun var. Onun bazı yerlerine ulaşmıyor. Eşim koltuğun altini normal kablolu süpürgeyle supuruyo.
Yani kablolu supurgenizide atmayın satmayın. Lazım oluyor.
(319 puan) tarafından
Bacım benımkı sese uyanıyor o kadar seste uyuttum alışsın dıye yok uyanıyor
tarafından
Yok ya benim kablolu supurgem cok iyi onu zaten atmam haftada bir dip kose alirim onunla gundelik icin sarjli bakiyorum
tarafından
Aynen semantin o şekilde yapmak en mantıklısı. Normalde günlük süpürge yapmazdım ama bunla hergun supuruyorum
-Reklam-
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Ben fantom dikey süpürge kullanıyorum çocuklu ev için çok pratik oluyor 
(319 puan) tarafından
Bende dikey alayım ya olmadı
0 oy
tarafından
ikiside.. normal supurge  yoksa yani.. ben robot cok istiyorum cunku hergun supuruyorum o isten kurtulmak icin ama cocuklu evde surekli oyuncaklar heryerde oyle supurmez die almiuoum
(319 puan) tarafından
Böyle de duşnmemiştim doğru ben dikey alayım bari

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
17 cevap 294 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,017 puan) tarafından soruldu

413,327 soru

12,444,235 cevap