0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından
Eşim çok yorgun olduğunda benimle temas etmeden uyumak istiyor ve genelde çoğu zaman da yorgun oluyor... Bir değil iki değil bu yüzden ben de onu özleyerek üzülüyorum. Sarılsa bile beni üzmemek için zevk almadan sarıldığı belli. Yok başını şuraya koy oraya koyma, göğsümden elini çek nefes alamıyorum, elini ordan çek uyuyamı bilmem ney, sürekli bir komut... Ben olsam koyun koyuna yatarak uyuyakalmak isterdim uyandığımda da o halde uyansam dünyalar benim olurdu... Evli olmanın bir anlamı olsa mesela değil mi... Bu yüzden salonda uyuyakalıp duruyor geçen bir gün yatak odanın kapısını kilitledim çünkü karı koca gibi yatmadığımızı düşünüp çok üzüldüm. Sadece ilişki olunca bedensel temas oluyor. Sizde de durumlar böyle mi?

33 Cevaplar

+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Biz evlendiğimizden beri 1 kere sarılıp uyumadık. Nefret ederim sarılarak uyumaktan asla rahat edemem. Gün içinde fazlasıyla sarılıp temas ediyoruz gece de  temas olmayıversin
(335 puan) tarafından
Gün içinde fazla temasınız oluyormuş ne güzel... Naısl fırsat buluyorsunuz ne iş yapıyor ki eşiniz
(1,157 puan) tarafından
Polis ama eve geldiğinde yatana kadar dip dibeyiz tabi çocuk varken temas etmemeye çalışıyoruz ama o yoksa gayet sarmaş dolaş oluyoruz yatarken asla temas edemem kimseye  çocuğumla bile sarılıp yatamam ben
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla yorgunken bırak teması aynı yatakta bile yatmak istemiyorum dokunacak diye. 
(14,756 puan) tarafından
Kendimi okudum :))
(2,939 puan) tarafından
Valla öyle anlarım yani bende enişteyi :) herşeyin zamanı var. Yatarken sarılmak asla bana göre değil zaten ruhum daralır.
(14,756 puan) tarafından
Saniyelik sarılma oluyor sonra dön arkanı :))
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Havalar sıcak ya belki o yüzden de bunaliyordur mesela bizde sarılırız hep ama yazın çok sıcak oldumu öyle yatamıyoruz
(335 puan) tarafından
Kışın da terliyor aynı:((
0 oy
tarafından
Bazen ben yorgun oluyorum kendim serile serpile uyumak istiyorum esim temas etmeden uyuyamaz yatacakmi isim gucum olsa dahi hadi yatalim der bende rahat uyumak istiyorum gece surekli kalkiyorum sarildgi icin sicakda bi yandan bunaliyorum ama o kirilmasn ayri yatmak istemiyor diye ne kadar yorgn olursam olayim yanina yatarm insan ister tabiki beraber yatmayi da bazende insan serbest olmak istiyor canm 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Tam tersi ben hoşlanmam eşim sürekli dokunmak ister sarılarak uyumak ister ben hiç hazetmiyorum daralıyorum
0 oy
tarafından
Bence normal sonuçta insan yorgun olunca hem kadın hem erkek çok temas istemiyor 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Valla benimki öyle deil yorgunken masaj ister sonra beraber olmak ister sonra daha rahat uyuduğunu söyler ki işi de zor balıkçılık yapıyor akşama kadar balık havuzları başında tonlarca balık taşıyor bir gün bile sarılmadan uyumaz tam tersi sıcak dön arkanı diye ben çekişirim
0 oy
(21 puan) tarafından
Aynı şeyleri bnde yasıyorum cok sinir bozucular erkolar kapatılsın aşko
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Bizde tam tersi yapışık ikiz gibi uyuruz temas seviyorum ben eşimde çok sıcak olduğunda bile illa bı yerim temas edecek oda sarılmadan uyuyamaz zaten 
0 oy
(10,540 puan) tarafından
Yanlıs anlama da benim eşim de aynı senin gibi yapışıp durur rahat uyuyamam, dun aksam artk en son ittirdim yastığını cek diy3 kızdm sinir ett8 :D
0 oy
(8,920 puan) tarafından
Ben temas sevmem uyurke sarılıyo bazen rahatsız oluyom 
0 oy
tarafından
Valla bende oyleyım aksama turşu gıbı oluyorum hava zaten sıcak kızım bıle sarılınca ımdat dıyesım gelıyo, bazı ınsanlar temas sevmez 
0 oy
(247 puan) tarafından
Bende ayni sorun inanirmisin artik iliski bile istemiyor eskiden ben isterdim sarilirdim operdim simdi umrumda degil inat ediyorum bende mesela adetli olarak koye gittik beraber o geldikden sonra musyt oldum 15gun koyde kaldim o geldi yanimda bile yatmak istemedi ablasi bizim yanimuzda yatmak istedi bende yatagini annesi gilin yanina attim ablasi gereksiz kustu bnm kocam da yatsaydi dedi bnde ne munasebet yatsin anasinin yaninda dedim ama dokunmadi bile yani 15 gun insan hicmi ozlemez sadece opebilir bile ama yok donduk eve 1gun yorgunuz 2 yorgun 3 yorgun 5gun gecti en son dedim bide cocuk istiyon ayda 1iliskiyle cocuk faln olmaz dedim o yaklasmak istedi onceden belli etti bnde basim agriyor dedim erkenden yattim sonraki gun bilerek ayran vs cok yedim uykum erkn gelsun diye artik bende umursamiyorum umursanicam da gerek yok bni ozlemeyene umursamayani bnde ozlememm umursamam sende ole yap bu arada kizim ayri yatamiyor sicak diyede 3muz ayni yatakda yatamiyoz esiminde isine geliyor ayri yatiyor 
(413 puan) tarafından
İyi yapiyon bende kapıyı kitliyorum seninki gibi cunku
(247 puan) tarafından
Seven degmek isteyen kendi gelir gelmeyene de zorla gel diyemem
(413 puan) tarafından
Aynen öyle ama Bi sınırı olmali
0 oy
(13,902 puan) tarafından
Adam yazın sicak temas istemiyor kışın görüşelim diyor ben atmaca gibi peşindeyim jdshkbvbm
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yeni doğum yaptm dun yatagimda yatayim dedm sanki doğum yapan eşim miş gbi horultusundan uyuyamadım 
(413 puan) tarafından
Sjsjsjsjs Allah seni sjsjssj
0 oy
(1,195 puan) tarafından
Biz de durum tam tersi ben asla temas halinde uyuyamam huyum öyle yatağın bir kosesine itiyorum kocamı ama uyuyana kdr fırsat buldukça yanına sıgısırım sarılır uzanırız uyanıkken temas bağımlısı olan ben uyku zamanı tam tersi oluyorum eşim başta takıyordu bu durumu ama artık alıştı oda mesela yatakta sarılır o uyuyuncaya kadar öyle kalırım sonra köşeye kaçış:) sen de üzülme her insan farklı oluyor 
0 oy
tarafından
Hic oyle yapisarak uyumadigim icin tepkisini bilmiyorum ama eşin hakli bence rahatsiz edici olabilir insan dinlenmek icin uyuyor sonucta ne gerek var koyun yavrusu gibi ic ice terleyerek yatmaya 
0 oy
tarafından
Yorgunsa haklı bende sevmem hmsabah gözümü avar açmaz dokunmasını da sevmem bence eşinde sevmiyor sen ısrar ediyorsun diye yapıyor daha fazla işkence çektirme içinden gelince zaten yapacaktır
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Öyle sarılarak asla uykuya dalamam serbest yatmam gerek elim kolum bacağım geniş geniş 
0 oy
tarafından
İkimizde calisiyoruz dokunmadan uyumayın asla kus olsak bile.. sevmeyen erkekler genelde bahane uyduruyor

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 793 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,415 göst.

412,309 soru

12,411,654 cevap

44,871 kullanıcı

Kategoriler

...