Elektrikçi evimiz kira çok şükür idare ediyoruz bide şimdi ikinci çocukta yolda bakalım Allah yardımcımız olsun
Moto kurye herkese mutluluk dağıtıyor
Getir bi mutluluk
Şükür halimize kuzum benim
Ve söz... onbirinci kadındadır söz ümmü zer'dedir kocam ebuzerdi amma ne ebuzer.. ebuzer beni şîk denen bir dağ kenarında bir miktar davarla geçinen bir ailenin kızı olarak gördü kulaklarımı ziynetlerle doldurdu beni hoşnut kıldı kendimi bahtiyar ve yüce bildim beni atları kişneyen, develeri böğüren ekinleri sürülüp daneleri harmanlanan müreffe ve mesut bir cemiyete getirdi ben onun yanında söz sahibiydim hiç azarlanmadım.. akşam yatar, sabaha kadar uyurdum doya doya süt içerdim. Bir gün ebuzer evden çıktı.. Her tarafta süt tulumları yağ çıkarılmak için çalkalanmaktaydı Yolda bir kadına rastladım Kocam bu kadını sevmiş olacak ki Beni bıraktı, onunla evlendi Ondan sonra; Bende bir başkasıyla evlendim Oda iyi bir adamdı, bu kocamda bana ; Ey ümmü zer ye, iç yakınları ihsanda bulun derdi Buna rağmen Ben bu ikinci kocamın bana verdiklerinin hepsini bir araya toplasam Ebu zerin en küçük kabını dolduramaz…… Yemenli onbir kadının hikayesi bitmişti..
408,559 soru
12,276,297 cevap
37,769 kullanıcı