0 oy
100 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl yapıyorsunuz evde granül yok bnd denemek istiyorum tadı nasıl v başka neyle yapabilirim

4 Cevaplar

0 oy
(692 puan) tarafından
Bende denemek istiyorum da her kafadan bir ses şurada bekleyin :) 
tarafından
Yapan vardirda cvp verirlermi bilmem:)
(692 puan) tarafından
Verirler kız niye vermesinler birazdan yazarlar elbet :)
tarafından
Bekleyelim bakalım inşallah
tarafından
Aşk olsun niye vermiyeyim :)
-Reklam-
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Hiç denemedim ben ama kardeşim yapmıştı çok güzeldi
tarafından
Nasıl yaptı acaba cnm bilgin yokmu
(1,211 puan) tarafından
Yok cnm ya
0 oy
tarafından
Türk kahveside olur soğuk 15 Cl süt + 5 6 adet buz   1 tatlı kaşığı Nescafe yada hangisini tercih ediyorsan istediğin kadar toz şeker smoothie Blendern varsa daha iyi bıçakları yipranmaz içine 1 top vanilyalı dondurma da ekleyebilirsin  bu soğuk kahve eğer sıvı olarak kahve koyacaksan 10 Cl kahve koyamlisin buzu az koyarsan sıvı çok kyorsan da katı olur 
tarafından
Çok teşekkür ederim denicem hemen Nescafe var evde
tarafından
Canım ben barista eğitmenliği yaptım :) dışarda cold coffee diye istediğin seyler zaten Nescafe ile yapılıyor hiçbir farkı yok sadece sütünü tam yağlı kullanmaya çalış kahvende tadı çok farkeder sıcak yada soğuk  blendar kullanmak istemiyorum derken iki bardağı uç uca koyup buz süt ve nescafeyi suyla açarak yada filtre kahve kullanarak shekar gibi sallayarak da kopurtebilirsin ama şeker şurubu kullanman gerek blendarda yapmadığın seyekr için 1 e 1 bir şeker şurubu kaynatıp soğutup koyabilirsin
0 oy
(10,499 puan) tarafından
Ben yapıyom. Hem granül kahve ile hemde filtre kahve ile yapıyom hangisini canım isterse. Filtre kahveyi demleyip sogutuyorum. Sonra frenc prsete o yoksa blender la da yapabilirisin sütü kopurtuyorum büyükçe bir bardağa önce buzu sonra bardağı sonra kahveyi alıyorum. Eşim granül kahve ile olanı seviyor onu da 2 3 tatlı kaşığı kahve bir kaşık şeker azıcık su ile blendarda köpük köpük olana kadar kariştiriyom sonra yine aynı buz ve süt ile büyükçe bir bardakta birleştiriyorum
tarafından
O kahve lerden yok işte cnm bnd bayadir denemek istiyodim süt aldım ama. Granül unuttum Nescafeyl olurmu
(10,499 puan) tarafından
Haizr 3 u bir arada mi diyon

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 516 göst.
31 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
15 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 310 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bitter (674 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,128 cevap

45,384 kullanıcı

Kategoriler

...