0 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,064 puan) tarafından
Hangi bölümden randevu almaliyim 4 aylik oldu biraz daha beklemeli miyim sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
canım ben yeni yaptırdım 4 ayına yeni girdi hastaneleri araştırdım normal ameliyat gibi narkoz vereceklerini söylediler pek içime sinmedi küçücük bebek ağır gelir diye sünnet kliniği araştırdım dikişsiz klamp yöntemi ile yaptırdım ilk saatler ağrısı oldu sonrasında ağlamadı bile  24 saat ağrı kesici kullandık krem jel vs verdiler 24 saat ağrısı olmadı bile sonrası çok rahat geçti yarın pipisinde takılı olan klamp çıkacak daha çok büyümeden yaptır bence hareketlenince emeklerken filan zor olur ben iyiki yaptırdım diyorum büyük bir yük kalktı üzerimden benim yaptırdığım klinikte çok iyi ilgilendi ler güzel oldu yani instadan bakabilirsin Alparslan kuş yaz çıkıyo zaten herkes çok memnun tek doktor var o yapıyor sünneti yanında asistanları ile birlikte tabi istanbulda ikamet ediyorsan 
(1,064 puan) tarafından
Haklısın canım bende hareketlenmeden yaptırmak düşüncesindeyim narkoz verdiklerini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bir bakayım bende çok teşekkür ederim
(85 puan) tarafından
yenidoğan da 1aya kadar narkozsuz sünnet yapıyorlarmış ama 1 aydan sonra narkoz bildiğin ameliyat gibi birşey bebeğinin yanında olamıyorsun dikiş oluyo vs klamp yöntemi ile iyileşme süreci daha kısa ben çok memnun kaldım bebeğinin yanında oluyo anne baba elini tutuyor filan çok kısa bir işlem oluyor zaten uyuşturma 20 dk bekledik 5 dk da sünnet sürdü.. tavsiye ederim..
-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından
Üroloji veya çocuk cerrahi yapıyor ben üroloji doktoruna yaptırdım 3 aylıkken ne kadar erken o kadar iyi oluyor canım bölgesel uyuşturma yapıldı klipsli yaptırdım üroloji doktoruna yaptırmalısın bence daha bilgililer çocuğu komple uyutmak büyüdüğünde yapılıyor ne kadar hareketli okadar zorlaşıyor çünkü
(1,064 puan) tarafından
Anladım canım iyiymis aklımda soru işareti kalmadı teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 142 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 322 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canveannesi (1,687 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,026 cevap

310,062 kullanıcı

...