0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (509 puan) tarafından
Anneler çocuğunuzla odanızı ne zaman ayırdınız? 6 aylıkken ayırmayı önerenler var siz ne düşünüyorsunuz 

15 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Valla 5 aylıktan beri ayırcam. 22 aylık 
(509 puan) tarafından
Uykusu çok bölünüyor bende o yüzden düşünüyorum
(2,945 puan) tarafından
Biz meme kestik ondan önce mümkün değildi cünkü meme ağzında uyuyordu. 1 ay oldu keseli. Şimdi de gece anne diyor az kesilse o durum ayırıcam ama ben cok geç kaldim.
-Reklam-
0 oy
(1,419 puan) tarafından
14 aylıktı odasını ayırdığımda ben
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Şu an 6 aylık ama yanımda uyutuyorum hala onun bana ihtiyacı var geceleri daha erken 1 yaşında Allah nasip ederse
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Gece beslenmesini bitirmeden ayırmayı düşünmüyorum. Zor olur bana. Ona da zor olur. Gece uyanacak sesini duyurmaya çalışacak ne gerek var. 
(509 puan) tarafından
Bizim kameramız var ordan çok rahat duyuluyor. Uykusu çok bölünüyor o yüzden düşünüyorum
(5,471 puan) tarafından
Bizde de kamera var ama kameradan duymak için de ağlaması bağırması gerkeiyor :D
(509 puan) tarafından
Yakın olursa kamera mırıldanması bile geliyor :) ben bazen beşiğin başlığına koyuyorum duyuyorum :)
0 oy
(1,997 puan) tarafından
Oda ayrılığı için öncelikle sütten kesme ve tuvalet eğitimi almış olması lazım Adem güneşin videolarını izleyin derim....26 aylık hâlen emiyor kokusu ile uyuyorum 
(509 puan) tarafından
Doğrudur. Benım oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Gündüzleri uzun uzun uyuyor. Uykuları bölünüyor diye düşünüyorum
(1,997 puan) tarafından
Yani kanıtlanmış bu anne kokusu ile bebekler rahat uyur en iyi ilaç anne kokusudur ve yavrularimizi mahrum bırakmayalım annesine doyan bebek daha emin daha kolay ayrılır Benim oğlum 26 aylık şuan babasıylada takılır anne annesiylede asla bana bağımlı olmadan sosyal oldu
0 oy
(13,411 puan) tarafından
Doğdu doğalı başka odada kızım 
(509 puan) tarafından
Aranızdaki ilişki, kızınızın kendine güveni, sosyalleşmesi vs
(13,411 puan) tarafından
Aramızdaki ilişki iyi canim bağımlı değil bana keyfi yerindeyse beni aramaz yani şöyle eşim rahatlıkla bi yere götürebilir evde ikimiz olunca da ben nerdeysem orda ama keyfi iyiyse bulunduğu yerde bisiler kurcalar vs.
Sosyalleşme olarak çocukları seviyor tanidiklarina gider ama tanımadığı bi insansa kendine dokundurtmaz bile
Güven olarak da henüz konuşmuyor tabi ama istediği bi şeyi işaretle belli eder kendi kararlarını sunar isteyip istemedigini
(13,411 puan) tarafından
Bide artık memeyle uyutmayi kestim şuan dış dönemi ama bi sıkıntısı olmazsa sadece şu içmek için kalkıyor
(509 puan) tarafından
Maşallah :) kaç aylık
(13,411 puan) tarafından
15 aylık canim  :)
0 oy
(4,044 puan) tarafından
Tabi ki sacma buluyorum ve onermiyorum. Cocugun anneye muhtac oldugu zaman. Ne bu el kadar bebeleri yetiskin muamelesi yapilma cabasi anlamiyorum. Tamamen populer kultur olayi. Onceden herkes koyun koyuna yatiyodu problem mi vardi?
(509 puan) tarafından
Hz Ali’nin bir sözü var; Çocuğunuzu kendi zamanına göre değil, onların yaşayacağı çağa göre yetiştirin diye. Uyku konusu hakkında şuan net bir fikirde değilim onunla ilgi bişey diyemem ama benimki tavsiye kesinlikle ben böyle yetiştim o da öyle yetişsin demeyin. Yetiştiğiniz hale gelmesi için yetiştirme yöntemlerini çağa göre güncellemek değiştirmek lazım:)
(1,199 puan) tarafından
Bende katılıyorum Elif e çocuk ya daha bence bı yaşına kadar anneyle kalmalı altı ay daha çok küçük ve anne kokusuna ihtiyaca var
(4,044 puan) tarafından
Bu egitim ve terbiye icin evet gecerli olabilir ama duygusal bag icguduseldir, tipki hayvanlarda oldugu gibi ve cag ile alakali degildir. O yuzden bunu goz onunde tutmak onemli bence. Karar sizin tabi.
0 oy
(7,459 puan) tarafından
İlk oğlumu 10 aylıkken odasını ayırdık küçük bey rahatsız olmaya başlamıştı yatakta dönmemizden bile şimdi 2 yaşında ikinci oğlum 6 aylık o da yavaş yavaş rahatsız olmaya başladı ama biraz zamanı var p civarlarda ayırırım oda yapıcaz yeniden :)
(509 puan) tarafından
Bir sıkıntı yaşadınız mı 10 aylıkken ayırdığınızda? Benim oğlumda dönmemizden, bazen gece kalkmamızdan rahatsız oluyor ve ağlayarak uyanıyor. Sık uyanıyor. Gündüzleri daha deliksiz uyuyor. Sırf o yüzden istiyorum
(7,459 puan) tarafından
Yok herhangi bir sıkıntı yaşamadık daha rahat etti hatta geniş geniş yattı ihtiyacı olduğu zaman zaten telsiz var ordan sesi geliyor gidiyoruz , ve kamera sistemi var evimizde ekstra bişey olduğunda görebiliyoruz
0 oy
(3,900 puan) tarafından
18 aylikken ayırdım ama zaten kendimle yatirmiyordum aynı odada beşiginde yatıyordu.
0 oy
(17,180 puan) tarafından
Benim odamda beşiğinde yatıyor ama sütten kesene kadar ayırmayı doğru bulmuyorum kendim için yorumum bu. Hep bizimle bizim odamızda yatacak değil ama arada bir böyle bir isteği ben geri cevirmem 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Şuan da 11 aylık önce emziği bıraktık. Tam odayı ayıracakkeb hastalandı. İyileşince inşallah kendi odasına geçicek 
0 oy
tarafından
Oğlum şuan 10 aylık. 9 ayına girdiği ilk gün ayırdım odasını tam 1 aydır ayrı yatıyor. Böyle de devam edecek 
0 oy
(10,902 puan) tarafından
16 aylık oğlum birlikte yatıyoruz 1 yaşında ayircaktim tam o zaman deprem oldu eşim gececiydi ayırmadim şimdi diyorum emzirmeyi bıraksın o zaman ayriyim 2 yaşında bişey kalmadı en azından git emizrme koltuğunda uyuklayarak emzir olmasın gece çok uyanmaz o zaman 
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Doğduğundan beri beşiğinde yatıyor 16.ayından beri de kendi odasında yatıyor 
(509 puan) tarafından
Memnunmusunuz peki
(4,144 puan) tarafından
Evet canım çabuk alıştı iyice akıllanınca ayrılmıyolar maşallah benim çocuğum uysal ama her çocuk farklıdır gece ağlamaz mesela park beşik açılan yerden çıkar gelir anne anne diye bi kere uyanır emer bidaha kalkmaz. Sen kendi çocuğunu daha iyi tanırsın ona göre davranmalısın bence
0 oy
tarafından
6 aylık çok erken 3 ve 4yasindaki kızlarımın odası ayrı ama 7aylik oğlum bizim odamızda uyuyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 154 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 225 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Safiye__ (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.