0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1 buçuk yaşında tek başına çok sıkılyor sürekli evden çıkmak istiyor hep ağlıyor oyun oynamak istiyorum onla ama oyuncak falan oynamıyor çabuk skliyor sadece ağzına koymasını biliyor sizce bebeğimle neler yapabilirim bilgisi olan yazabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde oğlum 17 aylık 3  kardeşi daha olunca sıkılmaya vakti olmuyor sürekli birinin peşinde biriyle uğraşıyor oyuncaklada arasi yok
-Reklam-
0 oy
(14,252 puan) tarafından
Benimkide 1.5 yasinda hic kitap falan bakmiyor araba seviyor top seviyor bir de abisiyle guresmeyi:) sokak cok seviyor eve girmek istemiyor abisiyle baya verimli gecerdi ama bu oglaanin ilgi alanlari baska 
tarafından
Sana diyorum Kırkpınar a pehlivan lazım elleme Paşalarımi ☺️☺️☺️
(14,252 puan) tarafından
Sorma valla:)
0 oy
(7,756 puan) tarafından
Benimkide 19 aylık sadece ağlıyor kendini yerlere atıyor sanırım oyun çağında değiller daha. Hiçbir sey ilgisinin çekmiyor ne yemek yapabiliyorum ne bulaşık sürekli paçama yapışıp ağlıyor kucağına al diyor. İki yaş sendromu mu ayrılık kaygısı mi nedir arkadaş psikolojim bozuldu artık ne zaman bitecek bunlar
(57 puan) tarafından
Benimki de aynı hiçbir iş yapamıyorum sürekli beni kucağına al diyo gidip ayakkabısini getiriyor dışarı çıkmak istiyor ağlıyor sürekli yoruldum artık vala
(7,756 puan) tarafından
Bu sıcaklarda dışarı çıkarmak imkansız
0 oy
tarafından
Benim ki 16 aylık olcak. Oyuncakla oynama süresi çok kısa. Çekmece dolap karıştırmaya bayılır sjsjsjs.

Dışarı çıkmaya can atar bu sıcaklarda çıkaramıyorum o ayrı. Büyüdükçe düzelir inşallah 
0 oy
(3,864 puan) tarafından
15 aylık oyuncaklarla arası yok oynamıyor süpürge vileda vs öyle seyler daha cok dikkatini cekiyor yerinde hiç durmaz 5 dk oturduğunu bilmem yatana kadar hep hareket halinde dagıtıma peşinde ne kadar kızsamda çizgi film acıyorum netten renkler sayılar vs onlara bakıyor öyle 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Melis Melisa (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
0 oy
12 cevap 335 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu