0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Spral kaymış çıkarttırmam gerekiyor taktırrken 2 kere bayıldım cıkartırkende agrı oluyomu

5 Cevaplar

0 oy
(5,318 puan) tarafından
Kaydigini nasil anladiniz ? 

Anestezi ile yaptirabilirsiniz cikarma islemini.
(5,318 puan) tarafından
Yaa bende gidicem baska belirti olmadi mi . Ayy dikkat etmek lazim
(30 puan) tarafından
Yok olmadı ben anlamadım zaten hiç doktor dedi çok kaymış diye benim rahim ters çok sancılı bi işlem oluyor tansiyonum düşüyor bayılıyorum
(5,318 puan) tarafından
Anladim canim gecmis olsun. Kanama vs oluyomus ya o sebeple sormustum.
(30 puan) tarafından
Spiral takınca agrı artıyor kanamada arkadasımda benden sonra taktırdı ara kanaması oluyor bide adet harici
(5,318 puan) tarafından
Ben taktirinca ve sonrasi da cok az agrim oldu hemen gecti. Ara kanama oldu ama doktorum ilk 6 ay olabilir dedi.
Ara kanama kac aya kadar normal ki.
Benim 1 sene oldu kontrole gidecegim ama bi turlu denk gelmedi. Bende habersiz bi sekilde kaymasindan korkuyorum.
-Reklam-
0 oy
(347 puan) tarafından
Hayır acımıyor 

Ben takerken ertesi gün gittim çıkartıp tekrar taktı hafif ağrı oldu odur öyle büyütülecek kadr olmadı 
0 oy
(12,216 puan) tarafından
Kiz niye bayildin 2 kere hemde o kadar acili biseymi ya takmak
0 oy
(983 puan) tarafından
Sana şöyle söylim. Çıkartmaya gittiğimde kızım dışarda babasında öyle bir ağlıyordu ki hastane inliyordu resmen. Ben doktorun yanına girdim hızlı hızlı anlattım. Dışarda bebeğim çok ağlıyor dedim. Geç çatala dedi. 1 SN. de çekti aldı. Hatta bana da gösterdi spirali. Apar topar kalktım dışarı çıktım. Zerre kadar acımadı yani. Takarkenki acı yok. 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Biraz acıdı benim gecen hafta çıkartırdım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 240 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,827 cevap

36,584 kullanıcı

...