0 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Doğum yapalı 7 ay oldu hala adet olamadim.Etrafimdaki çoğu insan bi kaç ay sonra olduk diyolar.Sizce doktora gitmeli miyim?

5 Cevaplar

0 oy
(12,815 puan) tarafından
Hayır 1 yıla kadar normal bende 9.ayda oldum 

İlk doğumunda da 40 çıktı adet olmuştum her ay da düzenli şekilde olurdum 2. Doğumda 9 ay sonra oldum
(10 puan) tarafından
Bnmki de duzenliydi ama inşallah olabilirim bnde ya yakın zamanda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkes ayni dgl canim. Benimde cogu kisi 1 yila kdr olanadik desekte ben 40 bitince oldum. Ve doktorunda adet olmassanda hamile kalirsin demisti. Bazi kadinlarda süt hormonu adet olmasini engelleyebiliyor emziriyirsan oda bir sebep
(10 puan) tarafından
Emziriyorum evet sanırım ondan da kaynaklı inşallah başka bı sıkıntı yoktur
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Bende 4 buçuk ay oldum doğum yapalı daha olmadım bakalım bekliyorum ara ara olacakmışım gibi ağrıyo ama karnım falan şiş yani rahatsız oluyorum 
0 oy
(36 puan) tarafından
Valla canım ben 10 ay sonra bir kere oldum şimdi bebeğim 15 aylık bir daha olmadım. İki farklı doktora gittim birisi PKOS dedi -ki hamilelikten önce öyle bir problemim yoktu- birisi de emzirdiğin sürece olmayabilirsin normal dedi. Hormon testlerim normal çıktı ama, sadece süt hormonu yüksek emzirdiğim için…
(10 puan) tarafından
Peki gittiğimizde muayene oluyormuyuz alttan filan bakıyorlar mi? Kan testi filan mı veriliyor? inşallah sizde yakın zamanda olursunuz
0 oy
(6,277 puan) tarafından

Bende 6. Ay gttim adet olamiyorum siskinim rahatsizim

Kilo zor veriyorum adet olmak  istiyorum diye .  1 sene icinde olmamak nirmal. Sokturucu versem bile olamassin henuz kalin rahim

Duvarin dedi.dogum kontrol hapi tedavisi verirsem anca incelir bikac ay sonra olursun dedi. E ben zaten kilodan siskinlikten kaciyorum . Dogum kontrol hapi heptem kilo aldirir beni zaten dedim dondum eve:) 8 bucukuncu ay oldum cok sukur gozum yollarda bekledim :)

(6,277 puan) tarafından
İlk digumda 4. Ay ikincide 8. Bucukuncu ay adey oldum
(10 puan) tarafından
Kontrole gidince alttan mi muayene ediyorlar
.bnde gözüm yollarda bekliyorum.sanki adet olsam kirli kan akinca ağrım sızım kalmayacak gibi hissediyorum ya
(6,277 puan) tarafından
Yani alttan bakiyir artik karinla ultrasonla bir isi yok doktorun. Genel kadin dogum muayenesi gibi dusun. Dogumdan bagimsiz. Benekten bagimsiz bir problem icin gidiyorsun.alltan bakiyor o uzun cubugu sokarak ve o makas gbi aletle iceriyi acip smear testi de aldi genel muayene diye
(10 puan) tarafından
Ayy bugün gidicem ama nedense korkuyorum yaa alttan muayene beni ürkütüyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nare88 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (943 puan) tarafından soruldu

411,835 soru

12,397,987 cevap

44,297 kullanıcı

Kategoriler

...