Kızlar şimdi bizim evimiz 3 katlı ben ikinci katında otutuyorum kayınpederim kaynnam bide eşimin baba annesi alt kata oturuyordu 3. Kata yine dayalı düşeli kayın babama ait bir kaç gün önce kaynana ile eşimin baba annesi kavga etti kaynanmda küsüp görümcemin evine giti bir kaç gün kaldı ve kayinbabam evi ayırdı oyke geldi baba anneyi tek bir evde bıraktılar onlar üst kata gitiler yemek falan vermiyorlar bende işte dedim Allah rızası için bakayım sabah kalkıp evimi temizliyorum iniyorum baba annenin evini temizliyorum ve akşam yemegini orada yapıp beraber yiyoruz baba anne yanlız kalmasın die o ama eşim durmuyor iki de bir kavga ediyor benle bana diyor sen bir ev temizliyirsun bir yemek yapıyorsun başka bir iş yapmiyorsun yine bu sabah evimde kahvaltı hazırladım eşimi uyandirdim uyanmadı ben de kahvaltı yapıp evimi temizledim baba annenin evini temizlemeye indim saat iki buçuk oldu eşim hala uyanmadı bende baba annenin evinde çay yaptim kahvaltı hazırladım yine eşimi uyandirdim kalktı indi aşagi dedi ben evimde kahvaltı yapacam sonra dedi burada çay yapmisin burada yapacam aradan bir dakika geçti bağırıp çağırarak sen sakın gelme ben eve gidecem yemek yiyecek sen bana hazırlama dedi ve sabahtan beri kavga ediyor saçma bahaneler üretiyor günlerdir ne yapacam kizlar