Ben gerek olmayacağını düşündüm almadım almadıpıma bin pişman oldum insanın karşısına neler çıkar bilinmiyor örneğin ben 3. Günü bebeğimi hastaneye yatırmak zorunda kaldım sonuö olarak ona süt götürmek zorundaydım elimde manuel vardı ama sağım yapamıyordum. İlk gün hastaneye yatırdığımızda göğüslerim okadar şişmiştiki yürüyemiycek kıvama geldim moral bozukluğu bir yandan evladımın durumu bir yandan birde o şekilde pompa aradım durdum sonunda e bebekte bulup aldım çift pompa şeklinde. Bebeğim 9 gün hastanede kaldı ben 9 gün sağım yaptım 2 saatte bir kalkıp 5 dakikamı almıyordu göğüslerimi boşaltmak birde gidip emziriyordum tabi. Bunun yanında bazen aynı şekilde emmek istemiyorlar göğsünüz şişiyor akıyor boşa gidiyor sütler o zamanda sağmak hem sizin için hem sütünüz için yararlı oluyor. Bebeğim bazen sadece tek meme emmek istedi diğerini zorladım ama aç kalmasın diye tek meme verdim diğer memeği sağdım. Bazı günler red yaşadık yine şiştiler yine sağdım. Yani bunlar sadece benim başıma gelenler. Kesinlikle evde hazırda bulundurun hem pompayı hem saklama poşetlerini.
1,493,261 soru
24,398,880 cevap
349,953 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın