0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından

evim cok guzel olsun istiyorm ama malesef evim diyecek bi evim yok çünkü kiraciyim:'(hic birsey alma hevesi kalmiyor heran tasinacawizda esyalar yeni eve uymucak diye .gurbetciyim bi komsu bile yok ben ve iki cocuqum evim hic icimede sinmiyor bi salon kanepeleri bi sehpa takimi bi ikinci el tv unitesi alacak durumda yok kiraci olsam n olur kim gelirse cocuklsr büyüsün öyle degisicem esyalari diyorm ama yokkki Trendyol da baktim bi salon takimina 100 bin lira bu tiktokdakiler gercekten ne kadar zengiler hayat onlara güzel 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,990 puan) tarafından
Benim evim büyük ve eşyalarım yeni aldım çocukların odasını hep ayırdım neye yarar hepimiz icice yatıyoruz diken ustundeyiz deprem korkusu deprem olduğunda da arkamıza bile bakmadan kaçtık 

Rabbim önce sağlık huzur mutluluk versin eşya nedirki bende kiracıyım zerre umrumda degil şimdi bizde ufakta olsa sağlam tek katlı bir evimiz olsun yeter diyoruz
(54 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsunuz bizde aynı durumdayız ben bir odalı evde yaşıyorum bir oda ve mutfak banyo bu kadar
(4,990 puan) tarafından
Malatyadayim cnm
Ev sağlamsa yeter valla dediğim gibi önemli olan sağlık ve huzur
(54 puan) tarafından
Bende Malatya'da yım canım maalesef bizde huzurda yok dediğin çok doğru ama maalesef huzur yok
-Reklam-
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Bizde kiradayiz ama eşya alırken düşünmüyoruz hiç çok ahım şahım esyam yok benimdi 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Herkes bu dünyada kiracı degilmi zaten günü gelen gidiyor bı yakinimiz memlekete bir ev yaptırdı bir evin içini döşedi ağzın açık kalır kadında kocasida oturamadan bir anda öldü gitti bu dünya imtihan dünyası bacım bunları boşver başkasınin evi nasılmış seninki benimki nasılmış hepsi yalan dolan oyalanda oyalan bende eskiden senin gibiydim ama zamanla hepsinin boş işler önemsiz şeyler olduğunu gördüm şimdi tek derdim ailemin ve benim sağlığım birde imanımızı kurtarabilmek ev bark umurunda değil kimin benim hakkımda ne düşündüğünü de arkamdan konuşulanları da önemsemiyorum banane herkesin kendi defteri istediğini yazar hem nece insanlar var bir lokma ekmek yok evladına yedirecek bir kaşık yemeği yok dünyada o kadar kötülük varki bunları gördükçe hepsinin boş olduğunu sende zamanla anlarsın bu halimize binlerce şükürler olsun Rabbim e 
0 oy
tarafından

Eşyaların kötüde olsa en azından başını sokacak bir evin var yine buna şükret o kadar güzel eşyalarımın yarısından çoğunu çöpe attım kalanları da bir odaya istifledim 4 oda evim vardı hani nerde abartmıyorum 9 takım fincanım vardı bardak çanağın haddi hesabı yoktu meğer hiçbiri bana ait değilmiş şimdi bir kanepem var 1 masa 4 sandalye bardak tabak 6 şar tane işimi görüyor mu evet 

Senden iyilere bakarsan hiç mutlu olamazsın yapma bunu kendine 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben evlenirken herşeyi en ucuzu a kaçtım 

Beğenmediğim yada kalitesiz olanları aldım 3 senedir evliyiz hayşa aynı eşyaların kendi evim 

İçinde huzur olmadıktan sonra eşyanın önemi yokvarsın kalitesiz olsun huzur olsun için de 
0 oy
(189 puan) tarafından
Bende evi kafama çok katmıştım bir evimiz olsun kiradan kurtulalım diye ilk bir bodrum kat aldık 2 yıl oturdum sonra keşke üst kat balkonlu olsa dedim ne yaptık ne etik satik kardeşimin kapı karşısı 3 üncü kati aldık  şimdide burdan kaçamaya çalışıyorum  insan oğlu böyle işte hep gözü yüksekte hep doyumsuz oysaki eskiden bir oda olsun benim olsun diyordum sonra evi dizdim herşeyi değiştim deprem oldu canımızı zor kurtardık artık herşey gözümden çıktı herşey boş geliyor bana birikim bile boş geliyor artık   birikim yapıp iye bilecekmiyiz dört dörtlük ev diz acaba içinde yasiya bilecekmiyiz bu günün sabahinin bile garantisi yok Rabb'im bize din iman sevgisi versin gerçek ebedi evimize hazirlanalim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 272 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
17 Haziran 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 291 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (208 puan) tarafından soruldu

403,488 soru

12,088,256 cevap

36,377 kullanıcı

...