Kızlar dün de paylaştım ev taşıyorum benim kimseden gelip yardım etmesini beklemiyorum zaten ben anneme yakın oturuyorm her şeyimi koşar, kayınvaldem çalışıyor insan bir arar sorar naptinz diye geçen eşim aradı hiç sormuyorsunuz bilmem ne diye sonra hepsi aramaya başladı beni eltim görümcem zaten ben eltiden bir beklentim yok ama görümcem önceden benle iyiydi şimdi onla iyi asla kıskançlık değil ama ben hep en iyisini yapmaya çalıştım o hergun arıyor ama ben her gün arayamam ki bn de çalışyordum kaynanam lafta beni sever en kötü günümde destek bile olmadı ama fikir vermeye gelince verir ben de laf çekmem kimseden doğruyu söylerim ya benm annem hem çocuğuma bakıyor hem tasincam evi temizliyor kadın yoruldu ben çalışyorm aielmde bana kıyamıyor ya kafaya takmaktan bunaldım gerçekten bunalıma girdim tek sorun bu değil eşim de ailesine söyler herşeyi ama benden bilirler bana laf soyleyemezler diğer eltime her şeyi derler ben o kizada aciyorm ama o da yalaka kızlar linclemeyin gerçekten aşırı takintiliyim bunalıma girdim evladım olmasa belki çok şey yaparm ama bilmiyorum